Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjátok a várakozást és...

Hogy bírjátok a várakozást és bizonytalanságot? 5-6 hetes kismamák.

Figyelt kérdés
5hetes terhesen voltam uh-n, megallapitotta a dokim a terhesseget, lattuk a petezsakot de ugye szívhang meg nem volt. Legkozelebb 3 het mulva kaptam idopontot,amibol hatra van meg 2...de ugy aggodom...ver a szive? Minden rendben van? Rendesen fejlodik...stb. Ti hogy bírjátok ezt a várakozást es stresszt?
2013. dec. 27. 21:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekünk sem indult jól, 5hetesen barnàzàs progeszteront kaptam, egy hèttel kèsõbb a magàndoki megàllapította hogy nagyon rossz helyen van hematomàm ès hatalmas alatta vèrrög. Azzal engedett el hogy majd meglàtjuk mi lesz, na ez teljesen kiakasztott több mint màsfèl èvet vàrtam rà. Nekem az jött be hogy nem vettem róla tudomàst èltem az èletem mintha nem is lenne , csak persze szedtem vagy 6 fèle gyógyszert vitamint.
2014. jan. 2. 18:41
 12/20 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, minden OK lesz, én is tiszta para voltam, mai napig az vagyok bár már 19 hetes vagyok :)

Próbálj lazítani, szedd a magneb6ot, vitamint és esetleg omega3at az idegrendszer fejlődésért! Jó egészséget nektek! :)

2014. jan. 2. 19:23
 13/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma voltam dokinál üres petezsákot látott, bár azt is mondta, hogy mintha látna benne valami foltot, de életjelenséget nem. Pénteken megnéz mégegy doki, ha ő sem talál semmit, akkor megműtenek. Hát nem erre számítottam :(
2014. jan. 8. 21:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Sajnàlom, kitartàst van mèg remèny.
2014. jan. 9. 08:23
 15/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! En holnap megyek, most vagyok már 8 hetes.

Utolsó előttinek: nagyon sajnálom ami tortént az első ultrahangon! Voltál másik dokinál? Mi történt?

2014. jan. 13. 09:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia. Voltam persze, ketten is megnéztek. Pénteken be kellett fejezni sajnos a terhességet műtéti úton. Van már egy kislányom, lefoglal most. Racionálisan próbálok hozzáállni a történtekhez és elfogadom. Legközelebb remélem minden rendben lesz. 11 hónap után sikerült mindkét terhességem, szóval nem volt könnyű, de nem adjuk fel. Nektek minden jót kívánok!
2014. jan. 13. 17:02
 17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy ez történt, de kitartás! Biztos összejön hamarosan! Minden jót és mielőbbi babásodást kívánok Neked!
2014. jan. 13. 18:54
 18/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Gondoltam pontot teszek a téma végére...ma voltam ultrahangon és az én babám sem fejlődött ki rendesen sajnos, így el kell vetetnem, mivel nincs életjel és 8 hetes kora ellenére csak 4 mm.

Remelem azert egyszer lesz egeszseges kisbabam. Mindenkinek sok sikert...

2014. jan. 14. 20:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy veled is megtörtént :(
2014. jan. 15. 08:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom, mindkettőtök esete mélyen megrendített...kitartást, biztos jönni fog az a kicsi aki teljesen egészséges lesz és erős!!!!

:(

2014. jan. 15. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!