Más is érez bizonytalanságot, lelkifurdalást?
Ez butaság, ne is gondolj arra, hogy önző vagy! Hiszen ez egy teljesen természetes folyamat, hogy az ember felnő, párt választ, családot alapít, neveli a kicsinyeit, hogy ők is átélhessék ezt a folyamatot. A babád egy igazi ajándék, a szerelmetek gyümölcse, és főleg, hogy évek óta próbálkoztatok, egy valóságos kis áldás! A mai undorító, mocskos világ meg ne érdekeljen, neki elsősorban ti lesztek a világa elég sokáig, és az a feladatotok, hogy szeretetben, törődéssel, felelősségtelejesen neveljétek és felkészítsétek őt a külvilágra, bölcsire, ovira, sulira, stb.
Érezhetsz ilyet, de tudd, hogy a hormonok játszanak veled, és bíztasd magad, hogy jó anyuka leszel, hiszen már most aggódsz gyermeked jövőjéért!
Szép babavárást!
26 h km
egyet értek az előttem szólóval, bár néha é is aggódom, hogy jó döntés volt-e az emberek miatt.
csak remélni tudom, hogy jó anyukája leszek neki és meg tudom óvni ezektől az emberektől.
nem!! biztos hogy az leszek, ahogy te is!!! :)
állj hozzá pozitívan! :)
gratulálok a picihez, boldog baba várást és jó egészséget nektek!!
:)
Soha nem éreztem lelkifurdalást. Lehet, h ma élni nem egy sétagalopp, de minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, h a kislányunknak a lehető legjobbat adjuk és a lehető legboldogabb lehessen. Igaz még csak 15 hónapos, de amikor vadidegen emberek megjegyzik, h látszik milyen boldog, kiegyensúlyozott baba (és tényleg így van), akkor érzem, h jó úton járunk. :)
Egyébként beszélgettem egy kineziológussal, és ő azt mondta, h tévedés azt hinni, h mi döntjük el, h mikor legyen gyerekünk. Az a kis lélek akkor jön, amikor ő akar, és ahhoz a két emberhez érkezik, akit ő magának kiválaszt, mert úgy gondolja, h ők lesznek számára a tökéletes szülők. :) A további nehézségek az ő útjához tartoznak, azok által jut oda, ahová neki meg van írva.
A Ti babátok most döntött úgy, h jönni akar, ne érezz lelkifurkát miatta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!