Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem vagyok rosszul, ritkán...

Nem vagyok rosszul, ritkán hányingerem van, és több édességet kívánok mint eddig lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Én édességet akkor szoktam kívánni mielőtt megjön + mikor már megvan!
2009. nov. 27. 10:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet, az biztosabb, mint az, hogy éppen mit kívánsz. Én is a mensim első 1-2 napján szoktam édességet kívánni.
2009. nov. 27. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nagyon édességfüggő voltam,egy napot sem bírtam ki csoki nélkül.Mikor terhes lettem a kevésbé édes dolog pl:túrórudi is kifordult a számból.Tudtam,hogy valami "nem stimmel".Ez az első három hónapban így volt,még örültem is neki,de utána pótoltam mindent.Most sem bírom édesség nélkül egy napot sem,kiváncsi leszek szülés után mi lesz.

Egy elméletileg holnap szülő kismami:)

2009. nov. 27. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!