Bioparox orrsprayt használhatom 33hetesen?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj az arcüregem foleg mikor rágok.nekem ez telen nyáron megvan mert miota kivettek a mandulam helyette ez gyullad be.altalaban akkor a bioparox jol bevalt de most is használhatom?
mar mindent bevetettem sóoldattal inhalalok,kamillaval gőzölök,bioptron lámpázok,tengervizes orrsrayzek.
És ez pont most jött elő az ünnepre mikor nincs orvos.
2013. dec. 26. 22:09
1/3 anonim válasza:
A Bioparox antibiotikum, szerintem orvos megkérdezése nélkül ne használd semmiképp.
2/3 anonim válasza:
a Bioparox használható terhesség és szoptatás alatt. Nekem sürgősségi patikában adták, azóta már többször utánajártam, és tényleg lehet használni.
a legtöbb esetben kevesebb gondot okozna maga a gyógyszer, mint a kezeletlen betegség szövődményei. A gyógyszergyártók pedig mindende ráírják, hogy terhesen és szoptatás alatt ne használjuk, hogy magukat védjék.
3/3 A kérdező kommentje:
Felhivtam a nőgyógyászom és azt mondta nyugodtan használjam.
2013. dec. 28. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!