Hanyszor orrszi porszizhatom egy nap a 3 hetes lanyom orrat? Es hanyszor hasznalhatom sterimar orrsprayt? Arthatok barmelyikkel neki ha sokszor hasznalom?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 18:43
1/3 anonim válasza:
Ha náthás akkor minden evés elött magyarul 3 óránként :)
Ha csak úgy akkor én nem szokdtam csak ezzel a kézivel. Amikkor úgy látom hogy kel.
2/3 anonim válasza:
Nem hallottam arról,hogy az orrszívásnak lenne bármilyen korláta.Mikor az én babám volt náthás,szintén 3 hetesen,akkor szívtam neki,mikor hallottam,hogy szörcsög.Nekem akkor azt mondta a doki,minél többször,éjjel is,annál hamarabb tisztul,gyorsabban gyógyul.Viszont orrsprayt én akkor nem használtam.A tengervizeseknek nincs mennyiségi korláta,az biztos.
3/3 anonim válasza:
A Sterimar babyre rá van írva, hogy napi 2-6 alkalom. Az orrszívásnak szerintem nincs korlátja, én volt, hogy óránkánt szívtam, mert aludni sem tudott szegénykém 6 hósan a sok orrváladéktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!