Forever aloe verás foggélt használhatom? Van aki ilyet használ?
fluorid mentes,csak természetes borsmenta és fodormenta van benne.az nem baj?
Akiktől szoktam vásárolni azt mondták nyugodtan ,sőt le is nyelhetem,nem lesz baj.szerintetek?
mondjuk most 3szor hogy használtam kipróbálni,nekem jó,mert nem erős menta érzik,hanem csak egy kicsit.
Szia!Nyugodtan használhatod, és valóban az se baj, ha lenyeled, vagy a gyermekek is lenyelik, mert nincs benne fluor, csak természetes anyagok, gyógynövények és még a fogkőképződést is gátolja.Érdemes lenne saját törzsvásárlói kártyádra, közvetlenül a cégtől vásárolnod és akkor még kedvezményeket is kaphatnál.
2.-nak: Valóban jót tesz az egészségnek a belső kocsonyás gél és tényleg a levél külső részének az említett hatásai vannak.Éppen ezért olyan stabilizált Aloe Vera italt érdemes fogyasztani, amiben csak a belső zselé van.Ezt viszont célszerű a terhesség előtt és alatt is fogyasztani, sőt a babának is adható.Megfelelő minőséget válassz és nyugodtan használhatod, sokat segíthet.Én és a környzetem is ilyet fogyaszt, használ már évek óta.
Az FLP-s cucctól biztos nem fogsz elvetélni. Akkor elég sok vetélés lenne a terhes FLP-s nők körében, mert az összes issza a gélt. Meg szerinted a nőgyógyász javasolná, hogyha bármi baja lenne tőle a kismamáknak?
Azért látni, hogy mennyi buta összefüggést tudnak összekombinálni az emberek.
tegnap 07:13
Kedves névtelen! A kérdésben az FLP Aloe készítményeiről van szó és nem a ki tudja honnan származó és egyáltalán nem tudni mit tartalmazó készítményekről. Ha az FLP termékektől bármi baja lenne a terhes nőknek, akkor tömegével elvetélnének.
Az, hogy más készítményekbe mit rak bele vagy mit nem a gyártó azt nem tudom. Ahogy azt sem tudom, hogy milyen minőségű növényekből készítik és hogyan a termékeket. Az FLP-set viszont tudom és azzal rengeteg tapasztalat van, terhes nőkkel is.
FLP Aloe gél =/= az egyéb, a boltokban kapható gélekkel, de a nem természetes körülmények között termesztett növényekkel sem.
Főleg azért nem venném meg ezeket, mert ismeretlen az eredetük és a feldolgozásuk, nem ellenőrzött a minőségük így a hosszútávú hatásuk is ismeretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!