Aranyérre használhatom az Aloe Vera First-öt?
Figyelt kérdés
Szülés közben elég durván kijött az aranyerem, és a gátsebemre jó a First, de "hátrébb" is használhatom? Segít? Vagy arra használjak mást? KÖSZI!! :-))2010. júl. 14. 11:32
1/2 anonim válasza:
Szia! Hiába fújod be kívülről az aranyeret nem fogja elmúlasztani. Nekem az orvos írt ki kúpot és kenőcsöt, nagyon jó mindkettő. Inkább menj el orvoshoz vele minthogy szenvedj.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Az Aloe Vera sokmindenre jó, de szerintem orvoshoz kéne mended. Ha nem kezelik időben rosszabb dolgok is kialakulhatnak belőle. Mivel valószínűleg csk kenőcsőt és kúpot kapsz a panaszaidat meg tudják szüntetni. Én is használtam Aloe Vera-ás termékeket, mert nehezen jött össze a baba, de semmit sem segített. Annyiban volt jó, hogy a vérképem szuper volt. Inkább orvos lásson most mint később legyen nagyobb baj.
Üdv:22 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!