Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nyilall 29 hetesen a...

Miért nyilall 29 hetesen a köldököm?

Figyelt kérdés
Már a 28. héten is éreztem néha,de ma nagyon belenyilallt egy mozdulatnál,mintha kést szúrtak volna bele,alig bírtam megmozdulni.Az előző terhességemnél a végén rendesen fájt a köldököm,és kb. 1 év volt,mire már nem volt érzékeny.Nem tudtam hozzányúlni,mert ha valami hozzáért,nagyon fájt.Ez a nyilallás viszont megijesztett picit.Normális,és természetes?Másnak is van ilyen?Az előzőnél nem éreztem.
2013. dec. 25. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem is fájt köldöktájékon néha-néha, mintha szét akart volna szakadni a bőröm (amúgy nem repedeztem ki, szóval bírta a bőröm a gyűrődést, pedig nagyon nagy pocakom lett)

szerintem ez még beleférne egy normál terhességi tünetbe...

én nem kérdeztem mondjuk rá a dokinál, de nem is volt olyan borzalmasan nagy fájdalom (a gyerekem sokkal durvább volt a pocakban, na, ő úgy megtaposott néha, hogy sírtam, a kis vasgyúróm, most is erős baba) :)

de azért, ha valami nagyon-nagyon fáj, azért érdemes inkább az orvost megkérdezni, szerintem aggódni nem szabad, de ha felhívod holnap a dokid, ő meg fog nyugtatni szerintem. de azért hívd fel! (ha meg karácsony miatt nem elérhető, akkor az ügyeletet kérdezd meg telefonon!)

2013. dec. 25. 22:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy köldöksérved van, de az is lehet, hogy nyílik szét a hasizmod a méh növekedésétől.
2013. dec. 25. 23:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A köldöksérv nem hangzik túl jól!Ha megyek a nőgyógyászhoz mindenképp szólok,hogy nézzen rá!

Gondolom ha sérvem lenne,se tudnának most mit kezdeni vele...

:(

2013. dec. 26. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!