Sötétedik a köldököm?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 hetes terhes vagyok. Tegnap észrevettem, hogy a köldököm elkezdett besötétedni. Nem is tudom, hogy írjam le, belül lilás-barnás erősebben és kifelé haladva halványul. Bocsánat, ha hülyeséget írok, de nagyon aggódós vagyok...ugye ez nem hullafolt, mert esetleg nem él a baba? Kérlek írjatok!2013. nov. 9. 09:39
1/17 anonim válasza:
Jaaaj :D :D
Neeeem, Jézusom, dehogy! :)
Ez tök természetes. Besötétedhet a köldököd, sőt egy függőleges sötét csík is megjelenthet a hasadon! Linea negra. Tök természetes!
2/17 A kérdező kommentje:
Köszi...csíkom még nincsen. Jaj tudom, nagyon idióta vagyok mióta terhes vagyok. Mindenben csak a bajt látom. Volt már két vetélésem, remélem most nem lesz baj.
2013. nov. 9. 10:05
3/17 anonim válasza:
26 hetes vagyok. Nekem is sötét a köldököm. Ne foglalkozz vele!
4/17 anonim válasza:
Nekem nem sötétedik, csak a "mélysége kezd eltűnni" :D
szintén 26 hkm :)
5/17 anonim válasza:
Pigmentáció az egész testen jellemző terhesen. Nekem rengeteg anyajegyem nőtt, minden terhesség alatt pluszba.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. nov. 9. 12:22
7/17 anonim válasza:
Hát most megnéztem jobban magam! :D
A köldököm nem sötét, de onnan lefelé megy egy halványka csík. Ez a terhességtől lenne? Vagy eddig is ott volt, csak nem vettem észre...?
8/17 anonim válasza:
Üdv a para-klubban :), nekem is fura színű a köldököm körül, olyan lilás-zöldes-barnás. Szerintem ez tök normális. 31 hetes vagyok, a baba izeg-mozog :)
9/17 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne kilépni a para-klubból, de nem fog menni. Ma a bölcsőhalállal sokkoltam magam, pedig még igencsak van vissza április végéig...azt hiszem meg fogok hülyülni...
2013. nov. 9. 17:08
10/17 anonim válasza:
Helló paraklub! Egy kicsit fáj a fenekem alja. Tudjátok, amit menzeszkor lehet olykor érezni, hogy a fenék alja fáj, mintha kicsit görcsben lenne.
Éppen palacsintát sütöttem, mikor bevillant, hogy talán kezdek elvetélni. De aztán úgy döntöttem, hogy meghülyülni kezdek, nem elvetélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!