Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sötétedik a köldököm?

Sötétedik a köldököm?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 hetes terhes vagyok. Tegnap észrevettem, hogy a köldököm elkezdett besötétedni. Nem is tudom, hogy írjam le, belül lilás-barnás erősebben és kifelé haladva halványul. Bocsánat, ha hülyeséget írok, de nagyon aggódós vagyok...ugye ez nem hullafolt, mert esetleg nem él a baba? Kérlek írjatok!
2013. nov. 9. 09:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék hány kismama lenne egy ilyen paraklubban...nekem most zuhanyzás óta fáj az alhasam. Gyorsan le is feküdtem. Még ilyet... :-)
2013. nov. 9. 17:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem zuhanyozáskor kezdünk vetélni, hanem palacsintasütéskor! :D
2013. nov. 9. 18:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor palacsintát sem sütök mostanában. De még lemondhatnék pár dologról... ,,vetéltem'' már zokni húzás közben, szemetes kivitelnél, autóba beszálláskor stb. stb. Lehet jobb lenne ha a végéig lekötöznének valami gumiszobában. Bár biztos ott is megtalálnám a módját :-)
2013. nov. 9. 18:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha már érezni fogod a baba mocorgását sokkal nyugodtabb leszel. Én is nagyon parás voltam, túlságosan figyeltem magam (első terhességem sajnos nem sikerült). 14. héttől szívhangfigyelővel nyugtattam magam, az jó volt nagyon, utána meg 18. héttől már éreztem a mocorgást, akkor már elég jól elvoltam, most meg már nagyon intenzív a mocorgás, így sokkal nyugodtabb vagyok. (31 hetes).
2013. nov. 9. 19:07
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát én már ettől is előre rettegek, hogy mi lesz ha egy ideje nem mozdul stb. stb. Ááá komolyan, tiszta para ez egész. És még olyan sokára születik meg!
2013. nov. 9. 19:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Én sütöttem két hete palacsintát de hála az Égnek nem lett baja a babámnak :-) Csak a páromnak, mert egyszerre betolt 10-et és elcsapta a hasát. :-)
2013. nov. 9. 19:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Na megnyugodtam, rendben vagyunk! És az is kiderült, hogy egy kis pasi van a pocakomban! :-) Név ötletek? :-)
2013. nov. 10. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!