Hogyan tisztítsam magamnak a köldököm ha csúnya elhalt, fekete hámsejtek vannak benne? Ha nagyon mélyre nyúlok benne belém nyilall a testem belsejében egy fájadalom. Ilyenkor ártok maganak?
Ne nyulkàlj bele,azt nem szabad!
Nem tudom,hogy àrtassz -e vele,de én pici korom ota ugy tanultam hogy nem nyulkàlok bele!
A legjobb megoldàs ha babaolajat,vagy akàr sima étolaj is megteszi kensz bele egy fültisztito segitségével.
Ugy hagyod egy éjszakàra,màsnap a tusolorozsa segitségével szépen megmosod,és fültisztitoval àttörlöd .
Puha fültisztítóval próbáljátok meg,enyhén bevizezve,fürdőszer nélkül.Majd nem szöszölődő kendővel szárazra törölni.Remélem segítettem!:-)
Maszatka
Bele szabad nyúlni,csak kidörzsölődhet és nehezen múlik ela szellőzés miatt.Ovatosan!!!
Maszatka
Attól hogy belenyúlsz,nem lesz fájdalmas,csak ha nyomkodod.Aki lepontozott,nem mossa a köldökét???
Gratulálok neki!!!Roppant büdös tud ám lenni ha nem tisztítod!!!
Lehet lepontozni,várom szeretettel!!!
Maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!