Akik már szültek és a ctg alapján a fájások olyat mutattak, hogy az orvos azt mondta 3 napon belül biztos beindul a szülés, azoknak valójában bejött?
Szia!
Én egy ellenpéldát írok, a sajátomat:)
Nekem lapos volt az NST, amikor már túlhordtam a babát.
Kaptam oxitocinos terhelést, akkoris éphogycsak mutatott valami kis fájást az NST. Érezni semmit nem éreztem.
Másnap hajnalban megszültem, mindenféle fájás nélkül. Az NST a kitolás előtt is lapos volt...
nekem másfél hete 80as fájásokat mutatott a ctg, 3 napja már 100as fájást, de nem 5 percenként hanem 4, 6, 5... meg egyben vagyunk, pedig a dokim utána úgy megvizsgált... még mindig vérzek. Remélem azért nem keserítettelek el nagyon
gyors és könnyű szülést!!!
39h km:)
36. héten voltam ct. A 37. hetet rá 3 napra töltöttem. A gép semmit sem mutatott pedig már csak derékszögben tudtam közlekedni. Sőt a doki is megvizsgált a jósló fájások miatt de az mondta hónap végénél előbb ebből nem lesz baba.
Ehhez képest 3 nap múlva megszültem....Ennek mikuláskor lesz egy éve:)
Mindenkinek köszi a választ, tényleg minden terhesség más és más :-), még egészben vagyunk egyenlőre.
Tegnap még kivasaltam mindent, ma még mosok, van pár elintéznivalóm és főzök még egyet, aztán itt a hétvége és én meg csak reménykedek a szülésben :-)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!