H1n1? Mi a véleményetek? Beoltatjátok magatokat?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 20:42
1/10 anonim válasza:
Én pont holnap kérdezem meg a dokimat, majd megírom mit javasol.
2/10 anonim válasza:
Szia!Én 5 hetes vagyok,és aszthmás.Az aszthma dokim,azt mondja minden féleképp oltassam be magam,mert ha elkapom a vírust többel kötöm be.:S Viszont úgy tudom,12 hetes terhes koromig nem ajánlott a babára nézve az inyjekció.
Januárba töltöm a 12. hetemet.Ha akkor is lesz még járvány,mindenképp beadatom magamnak.Ez tuti.Te hány hetes vagy?
18 éves kismami.
3/10 anonim válasza:
Én még mindig nem akarom! A párom már be van oltva, inkább én nem megyek sehova, hacsak nem muszáj, mint pl. dokihoz. Ahova tudok, magánrendelésre megyek, ott meg nincsenek sokan, mivel időpontra kell menni. Te?
4/10 anonim válasza:
Én két hete adattam be ,azóta is minden ok!!!
Én ezen a héten voltam a kötelező vérvételen,62.voltam...1 óra múlva kerültem sorra.Gondolhatod mennyien voltak abból betegek!Sokan!NEM tudod kivédeni teljesen,akkor sem ha időpontra mész!Lehet hogy a melletted ülő várakozó beteg...
5/10 anonim válasza:
21:21 voltam...csak annyi még,hogy 16 hetes vagyok!
6/10 anonim válasza:
Cseppfertőzéssel terjed a vírus, 90cm távolságig. Az ÁNTSZ oldalán olvastam.
7/10 anonim válasza:
Én nem oltatok, így döntöttem. Azért, mert nem dolgozom, elvagyok itthon a vitaminokkal, gyümölcsökkel.
8/10 anonim válasza:
Én megijedtem, amikor bezárták a szegedi klinikákat (ilyet viccből nem csinálnak), plusz a baba is így kap csak védettséget ha megszületik. Ezt több orvostól is megkérdeztem, hogy tényleg lesz e védettsége, ha januárban megszületik, azt mondták igen. Más mód nincs rá, hogy ő is védve legyen. Nálam ez volt a döntő. egyébként, ha azt mondták volna, hogy ő ezzel semmi védettséget nem kap, akkor vacilláltam volna, de lehet, hogy akkor is beadatom. Itt Szegeden a kismama meg a dokinő a körintenzíven igen meggyőző. Nem tudod bezárni magad. dec. 2-án vérvételre kell mennem (kb 30-an voltak előttem a múltkor is), utána terhesgondozóba (a kb. 15 nm-es váróban átlagban 20-an vannak, összecsődítik a kismamákat...)Utána hetente a klinikára ctg-re, ahol szintén sokan vannak...Nem kockáztatok.
9/10 anonim válasza:
Ja az lemaradt, hogy semmi problémám nem volt az oltás után.(-:
10/10 anonim válasza:
Szia, rengeteget foglalkoztam a témával, beszéltem egy csomó orvossal, védőnővel, gyerekorvossal. Ma megyek beoltatni magam, pedig eleinte nagyon nem akartam. A környezetemben lévő összes orvos ezt ajánlotta. Üdv 19 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!