Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » H1n1? Mi a véleményetek?...

H1n1? Mi a véleményetek? Beoltatjátok magatokat?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Én pont holnap kérdezem meg a dokimat, majd megírom mit javasol.
2009. nov. 26. 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!Én 5 hetes vagyok,és aszthmás.Az aszthma dokim,azt mondja minden féleképp oltassam be magam,mert ha elkapom a vírust többel kötöm be.:S Viszont úgy tudom,12 hetes terhes koromig nem ajánlott a babára nézve az inyjekció.

Januárba töltöm a 12. hetemet.Ha akkor is lesz még járvány,mindenképp beadatom magamnak.Ez tuti.Te hány hetes vagy?

18 éves kismami.

2009. nov. 26. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem akarom! A párom már be van oltva, inkább én nem megyek sehova, hacsak nem muszáj, mint pl. dokihoz. Ahova tudok, magánrendelésre megyek, ott meg nincsenek sokan, mivel időpontra kell menni. Te?
2009. nov. 26. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Én két hete adattam be ,azóta is minden ok!!!

Én ezen a héten voltam a kötelező vérvételen,62.voltam...1 óra múlva kerültem sorra.Gondolhatod mennyien voltak abból betegek!Sokan!NEM tudod kivédeni teljesen,akkor sem ha időpontra mész!Lehet hogy a melletted ülő várakozó beteg...

2009. nov. 26. 21:21
 5/10 anonim ***** válasza:
21:21 voltam...csak annyi még,hogy 16 hetes vagyok!
2009. nov. 26. 21:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Cseppfertőzéssel terjed a vírus, 90cm távolságig. Az ÁNTSZ oldalán olvastam.
2009. nov. 26. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nem oltatok, így döntöttem. Azért, mert nem dolgozom, elvagyok itthon a vitaminokkal, gyümölcsökkel.
2009. nov. 26. 23:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Én megijedtem, amikor bezárták a szegedi klinikákat (ilyet viccből nem csinálnak), plusz a baba is így kap csak védettséget ha megszületik. Ezt több orvostól is megkérdeztem, hogy tényleg lesz e védettsége, ha januárban megszületik, azt mondták igen. Más mód nincs rá, hogy ő is védve legyen. Nálam ez volt a döntő. egyébként, ha azt mondták volna, hogy ő ezzel semmi védettséget nem kap, akkor vacilláltam volna, de lehet, hogy akkor is beadatom. Itt Szegeden a kismama meg a dokinő a körintenzíven igen meggyőző. Nem tudod bezárni magad. dec. 2-án vérvételre kell mennem (kb 30-an voltak előttem a múltkor is), utána terhesgondozóba (a kb. 15 nm-es váróban átlagban 20-an vannak, összecsődítik a kismamákat...)Utána hetente a klinikára ctg-re, ahol szintén sokan vannak...Nem kockáztatok.
2009. nov. 27. 07:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt, hogy semmi problémám nem volt az oltás után.(-:
2009. nov. 27. 07:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia, rengeteget foglalkoztam a témával, beszéltem egy csomó orvossal, védőnővel, gyerekorvossal. Ma megyek beoltatni magam, pedig eleinte nagyon nem akartam. A környezetemben lévő összes orvos ezt ajánlotta. Üdv 19 hetes
2009. nov. 27. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!