5 hónapos kismamák használhatnak nasivin orrcseppet?
Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 20:21
2/7 anonim válasza:
Persze. Miért ne használhatnának?
3/7 anonim válasza:
az én orvosaim minden ilyesmit megtiltottak, csak tengervizes sos oldatot használhatok, ami nem szükiti össze az ereket, hanem tisztitja az orrot
4/7 anonim válasza:
Az én orvosom meg a rhinospray plust ajánlotta
5/7 anonim válasza:
Nekem nem ajánlotta a fül-orr-gégész terhesen se a nasivint, se a rhinosprayt, pedig krónikus náthám van, így igencsak szükségem lenne rá :(
Tengeri sós izotóniás vagy hipertóniás spray, vagy Luffeel homeopátiás spray amit mondott hogy lehet.
6/7 anonim válasza:
Nasivin Sanft 1-6 éveseknek szuper jó, nődokim is mondta.
7/7 anonim válasza:
Rhinospray első terhességnél és most a másodiknál is orvosom azt mondta nyugodtan használhatom allergia folyamatos orrdugulásom van és ha nem fújok be akkor nehezen kapok levegőt és az rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!