Nem használhatnak a kismamák orrcseppet?
Figyelt kérdés
2008. febr. 29. 15:02
1/9 anonim válasza:
Olyat nem, ami nyálkahártyán felszívódik, mint pl a Novorin. Amit tuti lehet, az a tengerisóoldat, illetve vannak homeopátiás szerek, amit lehet használni. Mást nem.
2/9 anonim válasza:
Szerintem a gyógyszertárban is tudnak neked segíteni, hogy melyiket lehet terhesen is alkalmazni.
3/9 anonim válasza:
Szia! Én nemolyan régen megvoltam fázva ,a doki rhino spray-t ajánlott nekem. Szerintem ezt Te is használlhatod! DE azért kérdezzél meg mást is! 31 hetes kismama
4/9 A kérdező kommentje:
A gyógyszetáros nő sajna egyet sem tudott adni, ami kismamáknak is jó lett volna!
2008. febr. 29. 15:14
5/9 anonim válasza:
A tengerisooldatot nyugodtan megveheted, az mamáknak, babáknak is jó.-)
6/9 anonim válasza:
Én az első 3 hónapban folyamatosan dugultam és a rhino sprayt hazsnáltam. Most 30 hete vagyok és semmi baja a babámnak.(persze napi 1-et fújtam)
Sok sikert és jobbulást.
7/9 anonim válasza:
Ha náthás vagy, amit biztosan használhatsz, az az Euphorbium Comp.-Heel Orrspray, ez homeopátiás. De ha allergiás orrdugulásod van, arra ez nem jó, arra egy másik homeós van, nem jut eszembe biztosan a neve, talán Luffeel? Vagy valami ehhez hasonló.
8/9 anonim válasza:
Szerintem sem, de orrkenőcsöt igen, de az lehet attól is függ hányadik hétben. De amit biztos lehet az az inhalálás kamillával. Persze annak aki bírja, én nagyon szeretem.
9/9 anonim válasza:
Én ezt eleinte nem tudtam, pedig sokat dugult el az orrom, cseppentettem Novorint az orromba, igaz nem sokat. És láss csodát, már négy hónapos a baba, és jól van, teljesen normális terhességem volt, a gyerek szép és egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!