Van valamilyen cikis v. vicces sztoritok, ami a terhesség alatt történt veletek?
A nőgyógyászhoz mentem kb. a 34. hét környékén,nagy hassal.Először leültünk megbeszélni egy-két dolgot,majd mondta,hogy menjek vetkőzni,mert megvizsgál.Ahogy az öltöző felé mentem,meg kellett kerülnöm egy széket,amin azelőtt ültem,de hirtelen felállva,és beszélgetve,nem figyeltem oda,és amúgy sem láttam már a hasamtól,mi van közvetlen előttem,hol a szék lába,így pont belerúgtam,ami odébb"repült" vagy fél métert,én meg majdnem utána repültem a hirtelen meglepődöttségtől,így égett a pofám,és nem győztem elnézést kérni,hogy bontom a berendezést.
De ezután jött csak a java.Mikor vizsgálat után próbáltam meg leszállni a "székből",immáron oldott hangulatban,amolyan "fitt kismamaként" próbáltam egy gyors suttyanással mindkét lábam kivenni a "kengyelből" ,és gondoltam felpattanok,és megyek öltözni.Nem is tudom,miért gondoltam így a vége felé magamról,hogy ilyen fürge,és ügyes vagyok,de ahogy vettem ki a lábam,a lábtámaszt is úgy lerúgtam,hogy elrepült a belseje.Na,hát azt az égést...A doki meg gondolhatta magában,miközben segített szegény lekászálódni a székről,és szedegette össze a szétrepült dolgokat,hogy ilyen béna,bamba nőt mint én,már rég látott.Persze mondta,hogy semmi gond,előfordul,de azért nekem mégiscsak lesült a pofámról a bőr,hogy odamegyek szegénykémhez,és egy szimpla vizsgálaton szétrúgom a rendelőjét...
:)
Azóta elkap a röhögőgörcs,de akkor marha ciki volt!
Felakart szedni valaki, kérdezte nemiszom e valamit, mondom neki van italom. Kérdezi hogy de vizet iszom? Komolyan? Mondom neki igen babát várok. Erre gratulãlt. Ekkor a haverja megszólalt...látod Pista ő legalãbb nem leszbikus.
A mãsik kár nagy pocakkal törtēnt...olyan 24 -26. Hét körül. A számom akarta valaki mondta a barátnőm, hogy " dehát babåt vár..." Kiderült nem vette észre...nemtudom azóta sem, hogy tēnyleg bamba volt e vagy azthitte ilyen gömb hasam van...
15: :-)))
Hasonló nekem is volt, sétáltam az utcán, erre megállt egy kocsi mellettem és kiszólt egy pasi, hogy szia, elvigyelek? Megfordultam, a pasi meg szembetalálta magát egy hatalmas hassal. Jól ráléphetett a gázra, mert nagyon gyorsan elhúzott. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!