Borzalmasan megijedtem, volt valakivel ilyen?
Reggel óta takarítok,hajolgatok,éreztem hogy keményedik a hasam,ezért megálltam egy kisit pihenni. Látászávárom volt(bal szememmel csillagokat láttam),szédültem és elkezdett zsibbadni a jobb kezem. Nem ettem semmit semmit eddig,ezért gyorsan megfőztem,lefeküdtem pihenni kicsit és most elmúlt(lekopogom). Volt valakinek hasonló vagy menjek orvoshoz vagy mit csináljak?
37hkm
Öhm...mit is mondjak?
Nem ettél, gondolom, nem is ittál, viszont hajtottad magad, mindezt 37 hetes terhesen. Csodálkozol, hogy rosszul lettél?! Miért nem figyelsz oda magadra?! Ha beindul a szülésed, nulla energiával szeretnéd végigcsinálni?!
Nem hiszem el, hogy annyira fontos a takarítás, hogy egy nyomorék szendvicsre nem volt időd!
Egyél, igyál sok vizet, teát, gyümölcslevet és ma már ne erőltesd tovább magad!
Örülj, hogy ezt megúsztad, lehet, hogy nem sokon múlott. Most őszintén, minek ez a mártírkodás? Ez még nem terhesen is nem normális viselkedés lenne.
"Nem ettem semmit semmit eddig,ezért gyorsan megfőztem"
Remélem, ez a valóságban nem pont így történt, ahogy írtad... Rosszul vagy, majdnem elájulsz, de még nekiállsz főzöcskézni???
Nem vizesedek abszolút.
Nem is fogok most már takarítgatni,de ezt muszáj volt így ünnepek előtt,lehet ez is egy jel volt hogy le kéne állnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!