Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Borzalmasan megijedtem, volt...

Borzalmasan megijedtem, volt valakivel ilyen?

Figyelt kérdés

Reggel óta takarítok,hajolgatok,éreztem hogy keményedik a hasam,ezért megálltam egy kisit pihenni. Látászávárom volt(bal szememmel csillagokat láttam),szédültem és elkezdett zsibbadni a jobb kezem. Nem ettem semmit semmit eddig,ezért gyorsan megfőztem,lefeküdtem pihenni kicsit és most elmúlt(lekopogom). Volt valakinek hasonló vagy menjek orvoshoz vagy mit csináljak?

37hkm

2013. dec. 23. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Öhm...mit is mondjak?

Nem ettél, gondolom, nem is ittál, viszont hajtottad magad, mindezt 37 hetes terhesen. Csodálkozol, hogy rosszul lettél?! Miért nem figyelsz oda magadra?! Ha beindul a szülésed, nulla energiával szeretnéd végigcsinálni?!

Nem hiszem el, hogy annyira fontos a takarítás, hogy egy nyomorék szendvicsre nem volt időd!

Egyél, igyál sok vizet, teát, gyümölcslevet és ma már ne erőltesd tovább magad!

2013. dec. 23. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
folsavat sem ártana szedni!
2013. dec. 23. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy ezt megúsztad, lehet, hogy nem sokon múlott. Most őszintén, minek ez a mártírkodás? Ez még nem terhesen is nem normális viselkedés lenne.

"Nem ettem semmit semmit eddig,ezért gyorsan megfőztem"

Remélem, ez a valóságban nem pont így történt, ahogy írtad... Rosszul vagy, majdnem elájulsz, de még nekiállsz főzöcskézni???

2013. dec. 23. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt mire értetted hogy nem sokon múlott? De amúgy így történt ahogy leírtam. Rosszul voltam,lefeküdtem kicsit pihenni,kicsit jobb volt és gyorsan megfőztem,ettem,mert gondoltam hogy az lehet a baj hogy nem ettem még semmit,aztán újra pihentem,aludtam és már minden rendben.
2013. dec. 23. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vizesedsz véletlenül nagyon?
2013. dec. 23. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért nem pihensz? Miért nem eszel normálisan? Én sem bírom már a házimunkát és hiába áll a mosatlan és a vasalni való, nem érdekel, pihenek ha arra van szükségem, ha nincs erőm főzni párom csinál valami egyszerűt, vagy rendelünk. Szerintem is hagyj fel a mártírkodással és hagyd a háztartást, kérj segítséget.
2013. dec. 23. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem vizesedek abszolút.

Nem is fogok most már takarítgatni,de ezt muszáj volt így ünnepek előtt,lehet ez is egy jel volt hogy le kéne állnom.

2013. dec. 23. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!