Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21hetes km vagyok, és már...

KingCunyka kérdése:

21hetes km vagyok, és már 4napja egyâltalán nem érzem mozogni a babát, akármit csinálok . Semmi. Mitől lehet ez? Nagyon megijedtem!

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 16:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
Akkor irány az orvos azonnali jelleggel. 4 nap nem normális...
2013. dec. 15. 16:54
 2/20 anonim ***** válasza:
55%
És 4 nap alatt eszedbe sem jutott, hogy ez esetleg nem normális, és el kellene menni az orvoshoz?
2013. dec. 15. 16:59
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
Orvos, szívhanghallgató. Én már rég elmentem volna. (Nekünk van szívhang hallgatónk, azzal meghallgattam ha nem éreztem fél napig.)
2013. dec. 15. 17:01
 4/20 anonim ***** válasza:
73%
4 napig nem erzed mozogni es ide jossz kerdezoskodni? Jol vagy te??? Mar regen orvosnal lenne a helyed. Ha gond van akkor mar regen keso de ha nem mesz el idoben akar te is bele halhatsz. Van neked eszed? Tenyleg nem bunkoskodni akarok de spuri az orvoshoz. Remelem mar ott vagy.
2013. dec. 15. 17:08
 5/20 Ani25 ***** válasza:
75%
Igen, igaza van az elottem iroknak!! Irany az orvos! Es irj mi volt..!!!!
2013. dec. 15. 17:14
 6/20 A kérdező kommentje:
Holnap megyek...köszönöm a vàlaszokat!! Igazatok van!!
2013. dec. 15. 17:19
 7/20 anonim ***** válasza:
75%
Menj el orvoshoz, de szerintem 21 hetesen még nem kell minden nap érezni. Én kb. akkor kezdtem el először érezni, hogy mozog.
2013. dec. 15. 17:38
 8/20 anonim ***** válasza:
45%
nem vagy egy idegbeteg tipus kedves kérdezö.... Én tuti rögtön mennék és nem 4 nap után. De eleve én mindneképp fogok venni szivhang hallgatót. Anyósomnak volt magzat elhalása 7. hónapban igy én tuti fogok hallagtózni.... remélem minden rendben vele ird majd meg mi volt.
2013. dec. 15. 17:39
 9/20 anonim ***** válasza:
76%

21 hetesen szerintem még egyáltalán nem mérvadó, hogy ha nem érzed.

Én sem mindig érzem, nem minden nap, és még annyira azért kicsinek számít a terhesség, hogy nem biztos h mindig egyértelűek a rugások. Pl. ha befele fordul, ilyesmi.

Az is mérvadó, hogy hanyadik baba és hol van a méhlepény.

Nekem első baba, és mellsőfali méhlepény.

2013. dec. 15. 17:54
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem értem,miért kellene paráztatni szegény kismamát. Én 21 hetesen jó ha pár naponta egyszer kaptam egy kis mocorgást. Annyiban viszont igaza van az előttem íróknak, hogy ha te esetleg rendszeresen érezted már a babát, akkor nem ártana bemenni az orvoshoz, hogy megnézze, minden rendben van-e. Imádkozom, hogy igen...
2013. dec. 15. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!