21hetes km vagyok, és már 4napja egyâltalán nem érzem mozogni a babát, akármit csinálok . Semmi. Mitől lehet ez? Nagyon megijedtem!
Azért ha 4 napig egyáltalán nem érzi és előtte már érezte akkor szerintem igenis menjen be, még ha feleslegesen is. Tényleg nagyon nyugodt típus vagy. Ha még tényleg nem érezte egyértelműen a mozgást az is más, de ő maga írta : " 4 napja egyâltalàn nem èrzem mozogni a babàt, akàrmit csinàlok . Semmi."
Szerintem ilyenkor az első gondolat az lenne ha nem is szaladok a dokihoz felhívom vagy ha nincs fogadott akkor legalább a védőnőmmel egyeztetek h ő mit javasol. Senki nem akarta szerintem rémisztgetni őt, csak jó szándékból írta mindenki. Nem kell senkit emiatt lehurrogni.
Kérdező, nyugodj meg. Én sem érzem, van, hogy napokig. Pedig 16 hetesen éreztem már először.
Most 20 hetes vagyok. Hideg időben lustábbak ők is, meg lehet, hogy pont úgy fekszik.
Amikor legutóbb UH-n voltam, a hátam fele fordult, ott húzta maga alá a kis lábait. Néha rúgdalt egyet, amit láttunk a képernyőn, de semmit nem éreztem belőle.
Szóval ne aggódj, 21 hetesen koránt sem jelent ez bajt.
Nyugi, ne idegeskedj. Holnap majd megnyugszol remélhetőleg, jelezd nekünk mi volt.
Örülök, mondtam én hogy nem lesz itt semmi baj:)
A lényeg, hogy túl vagy az ijedségen, tessék évezni a terhességet:)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!