Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angliai kismamik? Ti hány...

Angliai kismamik? Ti hány hetesen mentetek el orvoshoz? Mentek magán UH-ra? (12. hét előtt)

Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 22:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem jöttök beszélgetni a hoxára? Indítottam ott egy zárt körű klubbot angliai kismamik néven. Még nem jelentkezett senki:( A másik klubban, ahol azok a kismamik vannak, akik hasonló időben estek teherbe mint én, azok meg egyrészt magyarba laknak és teljesen más a terhesgondozás, más témákról beszélgetnek és rengetegen vannak, nem tudok annyi embert megjegyezni. Egy kis zárt körű max 10 fős fórum viszont olyan jó lenne, meg olyanokkal beszélni, akik ugyanazokon a vizsgálatokon mennek keresztül. Ha a magyar kismamik olyan adatokat írnak, hogy 2100-as méhszáj, ahhoz én nem tudok hozzászólni:(
2013. dec. 24. 15:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindig leesik az állam hogy Angliában mennyire lazán veszik a terhesgondozást. Nagyon sok babát meg lehetne menteni ha időbe kapna a kismama hormonpótlást illetve egy 0. uh mint M.o-n.
2013. dec. 25. 12:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! :) En a pozitiv teszt utan meg vartam kicsit,mert tudtam,hogy otthon is csak azt mondanak, hogy be calm! :) 6 hetes lehettem mikor orvoshoz mentem. O beregisztralt es adott idopontot a midwife-hoz december 6.ara, ahol idopontot egyeztettunk egy szemelyes talalkozora ra kovetkezo heten. (8.het). Eljott a lakasunkba, rengeteg papirt toltottunk ki a felmenoinkkel kapcsolatosan foleg. Aztan kaptam idopontot 24.ere ververelre , vizeletvizsgalattal. 30.an a 12 hetes uh-ra mentunk korhazba. Elso ultrahang volt. Elotte semmi egyeb. Eleg draga a privat ultrahang ,igy kivartuk. Nagyon ideges voltam, hogy minden rendben van -e , de halistennek egeszsegesebbek vagyunk, mint valaha! :)) Mar ugralt is a mehemben a kis dragam :D. Most 2 hetre utazunk haza Magyarorszagra,ahol megyunk 4D-s UH-ra, aztan Januar 28.an megint nidwife, Februar kozepen pedig a masodik ( es egyben utolso :() ultrahangunk lesz. Szoval tulajdonkepp nem kell sietned a dokival nagyon. Annyi ,hogy a 8. Het korul van az elso talalkozas a midwife-fal,azelott el kell menni orvoshoz. Remelem tudtam segiteni! :) Udv: 13hetes kismama :)
2014. jan. 5. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!