Mit gondoltok, lehet hinni ebben a tesztben? Használta már valaki?
Figyelt kérdés
[link] pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f2cfe3b39
Én most rendeltem hát nagyon kiváncsi vagyok.Már van két kisfiam :)
2013. dec. 22. 17:26
1/11 anonim válasza:
Mi is rendeltünk, kétszer is lányt mutatott, pár hét, és kiderül. Egyébként én nem hiszek benne, utána olvastam, rengetegszer hozott fals eredményt, úgyhogy csak mókából teszteltem vele.
2/11 A kérdező kommentje:
Én is mókából,de olyan kiváncsi vagyok :) 10 hetes vagyok most
2013. dec. 22. 18:39
3/11 anonim válasza:
Kíváncsi leszek az eredményére :) Én még nem használtam, most meg már nem is kellene, mert kiderült ki lakik bent (2 lány után egy kisfiú :) ) Viszont érdekel, hogy mennyire mond igazat nektek :)
5/11 anonim válasza:
Hát ha a rózsaszín lányt jelent akkor ez full rózsaszín :) Kíváncsi vagyok, hogy tényleg kislány lesz-e :) Mikor mész uh-ra ahol kiderülhet?
6/11 A kérdező kommentje:
Úgy 2 hét múlva,14 hetesen 4d-re
2013. dec. 31. 08:44
7/11 anonim válasza:
na akkor talán már meg tudják mondani :) Bár nekem az első lányomat 16 hetesen fiúnak mondták :)
8/11 A kérdező kommentje:
nekem meg a kisebb fiamat 15 hetesen lánynak :)
2013. dec. 31. 11:36
9/11 A kérdező kommentje:
megjött a gyártó válasza...
" "Dark purple color indicates a boy result! The colors indicating a boy result may vary from light blue to dark purple. Please refer to the color chart included with your test.
"
2014. jan. 2. 19:50
10/11 A kérdező kommentje:
És a 4d szerint fiunk lesz :) ismét
2014. jan. 16. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!