Ventolin terhesen? Használta valaki?
Figyelt kérdés
Légzési nehézségeim vannak idegi alapon, annak idején ventolint kaptam rá, amit a mai napig használok. Nem érzem elégnek az orromon bevitt levegőt, de már nagyon idegesít. Dokim nincs, így megkérdezni nem tudom. 11h kismama2013. dec. 4. 16:53
1/6 anonim válasza:
Igen.
Nekem két doki is mondta, hogy nyugodtan használhatom, mert a méh izmait is segít ellazítani.
19hkm
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Eddig nem mertem fújni.
2013. dec. 4. 17:02
3/6 anonim válasza:
Ez egy komoly gyógyszer. Én egy itt válaszoló idegen tanácsa alapján biztos nem merném használni. Ezt meg kell kérdezni egy orvostól. Nem jársz terhesgondozásra, hogy nem tudod kitől megkérdezni?
4/6 anonim válasza:
Az első vagyok. Én nem tanácsoltam semmit :D Csak leírtam, hogy én használtam és a dokik is támogattak (tehát a kérdésre válaszoltam).
5/6 A kérdező kommentje:
Járok terhestanácsadásra, de az majd több mint egy hét múlva lesz, nekem pedig most van rá szükségem.
2013. dec. 4. 18:34
6/6 anonim válasza:
Szia! Tegnap voltam a Pullmonológián,én Pulmikortot kaptam minden napos használatra (ezt lehet biztonsággal) és mellé kaptam Ventolint,de csak olyan esetben,ha fulladnék(ez még soha nem fordult elő szerencsére)
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!