Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ventolin terhesen? Használta...

Ventolin terhesen? Használta valaki?

Figyelt kérdés
Légzési nehézségeim vannak idegi alapon, annak idején ventolint kaptam rá, amit a mai napig használok. Nem érzem elégnek az orromon bevitt levegőt, de már nagyon idegesít. Dokim nincs, így megkérdezni nem tudom. 11h kismama
2013. dec. 4. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen.

Nekem két doki is mondta, hogy nyugodtan használhatom, mert a méh izmait is segít ellazítani.

19hkm

2013. dec. 4. 17:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Eddig nem mertem fújni.
2013. dec. 4. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez egy komoly gyógyszer. Én egy itt válaszoló idegen tanácsa alapján biztos nem merném használni. Ezt meg kell kérdezni egy orvostól. Nem jársz terhesgondozásra, hogy nem tudod kitől megkérdezni?
2013. dec. 4. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Én nem tanácsoltam semmit :D Csak leírtam, hogy én használtam és a dokik is támogattak (tehát a kérdésre válaszoltam).
2013. dec. 4. 17:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Járok terhestanácsadásra, de az majd több mint egy hét múlva lesz, nekem pedig most van rá szükségem.
2013. dec. 4. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Tegnap voltam a Pullmonológián,én Pulmikortot kaptam minden napos használatra (ezt lehet biztonsággal) és mellé kaptam Ventolint,de csak olyan esetben,ha fulladnék(ez még soha nem fordult elő szerencsére)

33hkm

2013. dec. 6. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!