Szerintetek fontos a terhesség alatti szex? Ha egyáltalán nincs, nem alakul át egy kapcsolat? Mennyi az esélye, hogy szülés után visszaáll a régi kerékvágás. És ha nem?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 08:39
11/13 anonim válasza:
Ha nem vagy tilva, nem hiszem, hogy előre ellehet dönteni, hogy mit tesztek 9 hóanpig. Ez csak kettőtökön múlik, vannak párok, akik úgy gondolják, jobb ha nincsenek együtt, mert jobb a babának. Tiszeletben tartom, bár szerintem a babát ez nem érdekli:)
A férjemmel egy picit lighosabbra váltottunk, próbálunk olyan helyzetet találni, ami mindenkinek jó:)a többi pedig csak a fantázián múlik. Biztos vagyok abban is, ha valakinek megszakadt már egy terhessége sokkal óvatosabb, hiszen a baba az első, de ha nem kell, akkor azon a véleményen vagyok, hogy a terhesség nem betegség.
Boldog babavárást!
12/13 anonim válasza:
tegnap 11:31 vagyok
14+2 vagyok
13/13 anonim válasza:
Megint :) De nem az egész első 12 hét maradt ki, hanem kb 8-12 között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!