Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes terhes vagyok, és ma...

20 hetes terhes vagyok, és ma nagyon fáj a hasam alja, egészen lent, a csípőm vonalában, ez normális?

Figyelt kérdés
Kisugárzik a lábamra is, és a hüvelyemben is érzek nyilalásokat.
2008. júl. 14. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanezek a tüneteim voltak múlt héten, felhívtam a dokit, aki megnyugtatott hogy ez teljesen normális. A lábaid meg lehet hogy az időváltozástól fájnak! Ne aggódj! De azért ha nem múlik (nekem 1,5 napig fájdogált) hívd fel az orvosod, csak hogy megnyugodj! Boldog babavárást! 19 hetes kismami
2008. júl. 14. 13:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem elmúlik. Neked is szép babavárást:)
2008. júl. 14. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

En ugyan ezeket erzem mar a 16. hettol kezve idonkent. Ugy 3 naponta . 1 napig hasogat es kisugarzik a labamba a huvelybe es aztan nyugi van par napig. A dokim szerint a szalagok nyulasa es a meh novekedese miatt van es ez teljesen normalis. Neha meg a derekam is faj!

23 hetes kismami

2008. júl. 14. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is fáj elég sűrűn! Amióta magnéziumot szedek azóta enyhült a derékfájásom is! Kérdezd meg a dokidat hogy nem kell e már szedned. 23 hetes kismama
2008. júl. 14. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem estére fájdul meg az alhasam, úgyhogy próbálok este pihenni, a lábamat feltenni...lehet, hogy a nyúlástól, de lehet, hogy túlerőltetted magad. Nagyon vigyázzál magadra!!! :)
2008. júl. 17. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!