Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasznos könyv a csecsemőgondoz...

Hasznos könyv a csecsemőgondozáshoz?

Figyelt kérdés

Első babánkat várom és nincs nagyon a környezetben kisbaba, ahonnan megtudnék sok dolgot. Szeretnék egy hasznos könyvet beszerezni, ami alaposan ír a baba ápolásáról, gondozásáról.

Megköszönném, ha ajánlanátok ilyen könyvet!

2013. dec. 20. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Dr. Miriam Stoppard: Babakönyv

Anyukámnál találtam, jó régi, nem tudom, van-e ùj kiadása, de pont erről szól és szimpatikus!

2013. dec. 20. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a www.lll.hu oldalt ajánlom szívből, és egyik kedvenc könyvemet, ami nem teljesen babaápolás, de alapkönyv és nagyon szórakoztató, ez is jó régi, de van új kiadása.

[link]

2013. dec. 20. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a Kismamák nagykönyvét ajánlották, be is szereztem, tényleg hasznos, bár mivel nem Magyarországon íródott vannak benne ránk nem érvényes dolgok is, de amúgy nagyon hasznos. Antikváriumban, vagy vaterán tudod beszerezni, úgy tudom már nem lehet máshol kapni.

Nekem megvan A baba - Felhasználói kézikönyv is, az is klassz, abban poénosabban vannak leírva a dolgok (tehát hogy ne parázzon be a kezdő kismama :) ).

[link]

2013. dec. 20. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vicki Iovine: Barátnőim az anyaság első évéről és a terhesség alatt ajánlom a szerzőnő másik fantasztikus könyvét, melynek címe: Barátnőim a terhességről :)Nem tipikus szakirodalom, inkább egy tipikus kismama, újdonsült anya aggodalmairól, tapasztalatairól szól humoros formában :)
2013. dec. 20. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!