Hasznos könyv a csecsemőgondozáshoz?
Első babánkat várom és nincs nagyon a környezetben kisbaba, ahonnan megtudnék sok dolgot. Szeretnék egy hasznos könyvet beszerezni, ami alaposan ír a baba ápolásáról, gondozásáról.
Megköszönném, ha ajánlanátok ilyen könyvet!
Dr. Miriam Stoppard: Babakönyv
Anyukámnál találtam, jó régi, nem tudom, van-e ùj kiadása, de pont erről szól és szimpatikus!
Én a www.lll.hu oldalt ajánlom szívből, és egyik kedvenc könyvemet, ami nem teljesen babaápolás, de alapkönyv és nagyon szórakoztató, ez is jó régi, de van új kiadása.
Nekem a Kismamák nagykönyvét ajánlották, be is szereztem, tényleg hasznos, bár mivel nem Magyarországon íródott vannak benne ránk nem érvényes dolgok is, de amúgy nagyon hasznos. Antikváriumban, vagy vaterán tudod beszerezni, úgy tudom már nem lehet máshol kapni.
Nekem megvan A baba - Felhasználói kézikönyv is, az is klassz, abban poénosabban vannak leírva a dolgok (tehát hogy ne parázzon be a kezdő kismama :) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!