Szórakoztató könyv a terhességről, nem feltétlenül szakirodalom, sőt, olvastatok valami ilyesmit?
Figyelt kérdés
Szaporodnak az álmatlan éjszakák, szívesen olvasnék valami témába vágó de mégsem túl agyat terhelő könyvet, de ha van vmi kihagyhatatlan, komolyabb azt is szívesen veszem. Köszi! 22hkm2012. okt. 17. 22:51
1/5 anonim válasza:
Pont tegnap gondoltam a Kisbaba működésé-re:) Tök ari, ilyen rajzos, humoros, és vékony:)
2/5 anonim válasza:
szia, ez az én kérdésem volt, és mindet ajánlom neked :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
3/5 anonim válasza:
igen igen! még sajnos nem sikerült megvásárolni! megtaláltam egy apuka könyvét,aki 3 gyermekes és nagyon viccesen írja le az apává válás történetét. már 2 könyve is megjelent. most ha megnyúzol sem tudom a nevét a pasinak,csak annyira emlékszem,hogy citromsárga az eleje. a másik könyve meg piros. de ha érdekel és rám írsz priviben kiguglizom neked! :)
4/5 anonim válasza:
Kitolás.
Férjem kapta amikor az első babánkat vártuk, de én is elolvastam. Humoros, jópofa könyv. :)
5/5 anonim válasza:
Vicki Iovine:Barátnőim a terhességeiről.
Aranyos,humoros,női szemmel a várandóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!