Nektek hány hetesen állították ki a terhes kis könyvet?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 20:44
5/16 sumergo válasza:
11 hetesen. Akkor voltam a védőnőnél először.
6/16 anonim válasza:
12, én is akkor voltam először védőnőnél.
7/16 anonim válasza:
Nekem 5+5 hetesen :) akkor már volt szívhangja a drágának
8/16 anonim válasza:
Nekem 10 hetesen állította ki. Voltam nála 8 hetesen, mert az orvos azt mondta menjek a védőnőhöz jelentkezzek le. A védőnő meg elzavart elég szép hangnembe, hogy minek mentem oda, menjek vissza 10-12 hetesen, mert ő addig nem állít ki semmit, mert ezalatt az idő alatt ha elvetélek feleslegesen csinálta meg a papírokat!
Szerencsére azóta elköltöztem, és más lett a védőnőm akivel maximálisan meg vagyok elégedve!
25+4 hkm :)
9/16 anonim válasza:
Nálunk csak 12 hetesen állítják ki, előbb nem.
10/16 anonim válasza:
6 hetesen, a munkahelyem miatt kellett, veszélyeztetett munkakörben dolgoztam, így viszonylag korán kellett a terhességről igazolás.
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!