Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap nagyon sok levegö...

Tegnap nagyon sok levegö beszorult a huvelyembe, gond lehet belőle? 28 hetes vagyok

Figyelt kérdés
Nem szex miatt volt..., persze ki is jött, de félek...
2013. dec. 20. 13:09
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Szerintem az nem a pukitól volt :-) Én is szoktam érezni mintha levegő buborékok jönnének belőlem de ez valami tisztulás folyás féle lehet ilyenkor több a hüvelyi folyás mint máskor.Szerintem te is ezt érezhetted. 30 hkm
2013. dec. 20. 14:03
 12/21 anonim ***** válasza:
58%
Ja biztos többet tudsz a terhességről, mint én aki már 2-szer voltam, de még nem jutott eszembe, hogy a felszálló szelek amint kijönnek az egyik lyukból, bemennek a másikba aztán megfordulnak és onnan is kijönnek...micsoda gondolatok!
2013. dec. 20. 14:09
 13/21 anonim ***** válasza:

Tág lehet a hüvelyed.

NEkem szülések után szokott ez lenni.

(Bocsánat "fingik a hüvelyem", ezt szoktam én is mondani, mert nem tudom szalonképesebben)

De ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy a beleid fel vannak-e fújódva, hiszen a "két lyuk" nincs összeköttetésben.

Nekem a víz ment bele terhesen, amikor fürödtem, aztán volt hogy pár órával később kifolyt.

De ez nem gond.

Szülés után intim tornázhatsz, az helyre hozza majd.

2013. dec. 20. 14:10
 14/21 anonim ***** válasza:
22%
A 12-es tudatlannak írnám, hogy VAN ilyen!
2013. dec. 20. 14:22
 15/21 A kérdező kommentje:

12-es vhogy most nagyon nem tudsz felhúzni, úgyhogy nem is kötekedek....

Holnap meglátom 4D-n a babámat,úgyhogy most lepörögnek rólam az ilyen szar válaszok.

Többieknek köszönöm a választ, ezért irtam hogy ciki a kérdés, mert nem tudtam másképp megkérdezni.

2013. dec. 20. 15:10
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
14-es tudatlan igen lehet levego a huvelyedben de az nem a seggedbol repul oda....
2013. dec. 20. 18:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Értetlenekkel nem vitatkozom.

Kellemes ünnepeket Neked is kérdező!:)

2013. dec. 21. 08:02
 18/21 anonim ***** válasza:
18%
Ez a kérdés ez komoly? Nem hiszem el. Hány éves vagy kérdező??? És még a 12-es a hülye? Hihetetlen!
2013. dec. 21. 09:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Ren 76 kedves hogy szántál rá időt hogy privátban üzenj nekem nagyon intelligens stílusodban :)
2013. dec. 21. 09:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja de ha én vagyok értetlen meg tudatlan írd már le légyszi anatómiailag hogyan működik ez a levegő vándorlás.
2013. dec. 21. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!