Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyomorfekelyem van de viszont...

Sandi:) kérdése:

Gyomorfekelyem van de viszont 6hetes terhes is vagyok, ez lehet gond?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
hát elméletileg szinte semmi gyógyszer nem ajánlott terhesség alatt,műtétet meg ha lehet kihúzzák szülésig vagy a szoptatás végéig,de ami muszáj az muszáj,voltál már nőgyogyinál?ő gondolom kerek perec tudni fogja a választ.
2013. dec. 15. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem refluxom van, terhesen az Ulprixot írta ki az orvos (protonpumpagátló) csak akkor kell bevennem ha szükséges, terhesség előtt az apo-famotidint szedtem, de azt nem lehet terhesen, biztos tud írni ki az orvos olyan gyógyszert ami nem árt a babának!
2013. dec. 17. 13:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves egyeske? miért a műtét az egyetlen út szerinted???? Annyira idegesítő, hogy csak műtétben tudsz gondolkodni, majd remélem, hogy neked is felvágják jól az özofáguszt és megtudod milyen jó!

Biztos valami vasgyomrú parasztlány lehetsz!

Bocsánat, csak az emberi butaság nagyon megvisel...

Kedves Kérdező!

Nem lehet gond, nyugodj meg, de mindenképpen beszéld meg ezt a "nőgyogyin" kívül....a belgyógyásszal.

Egyeskének meg jó műtétet kívánok!

2013. dec. 18. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!