Kicsit jobban megeröltettem magam nagywc közben, ez okozhat vetélést? 15 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 19:07
1/6 anonim válasza:
Szia! Vigyázz az erőlködéssel, mert nem tesz jót. Nem hiába mondják, hogy ne emelgess, meg ne erőlködj. Ha nehezen megy a nagywc, akkor inkább igyál több folyadékot, egyél joghurtot, meg sok sok rostosat.
2/6 A kérdező kommentje:
Mindig vigyázok, de most már félúton volt (bocsi) és fájt volna visszaengedni. Viszont megtörtént. :(
2009. nov. 25. 19:28
3/6 anonim válasza:
Szerintem így hirtelen nem okoztál nagy bajt, ha nem görcsölsz, nem vérzel, biztos nem történt semmi. Viszont valóban kellene valamilyen székletlágyítást alkalmazni. Nemrég kért segítséget egy kismama, az első oldalakon meg is találhatod, ott sok módszert leírtunk, abból válogass Te is.
(28 hetes mami)
4/6 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
erről beszéltem, remélem így megtalálod, illetve így kell magadni az oldalt!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket. Alapjáraton nem olyan kemény, de valahogy bentragadt vagy mi... Bocsi a részletekért.
2009. nov. 25. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!