Házasélet a 15. hétben?
Figyelt kérdés
Mióta pozitív tesztem volt, nem éltünk a hagyományos módon házaséletet a férjemmel, csak én okoztam neki örömöt. Igazság szerint nagyon félek, hogy vagy a szex vagy az orgazmus miatt baja lesz a babának. Olvastam, hogy ha egészséges a terhesség, lehet házaséletet élni, no de egészsége egy pontig, azaz mi van ha pont ettől lesz nem egészséges?2013. dec. 19. 15:20
1/5 anonim válasza:
Ha nem vagy veszélyeztetett terhes, akkor semmi akadálya. Nem lesz baja a babának, elég mélyen van. De kérdezd meg az orvosod, hátha az megnyugtat. Boldog babavárást!
2/5 FKKTorp válasza:
Ha az orvosod nem szólt, hogy bármit is hanyagolj, akkor nyugodtan élhettek normális szexuális életetl. Persze azért nem most akarjátok még a mennyezetet is lerombolni, de nyugodtan. :) A babának semmi baja nem lesz tőle.
Sőt, ha te jól érzed magad, akkor azt ő is érezni fogja.
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan éljetek házaséletet.
Egy idő után álmodban lesz majd orgazmusod, ha sokáig "parlagon heversz", úgyhogy inkább együtt csináljátok :)
4/5 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, ha nincs semmi gond, nyugodtan. Mi a második trimesztert végigszexeltük, mert valamiért sokkal jobban kívántam, mint bármikor. és még a 3.trimeszterben is bőven voltunk együtt.
5/5 anonim válasza:
Ha a doki nem mondta, hogy nem lehet, nem vérzel vagy barnázol, akkor teljesen nyugodtan. Persze vadulni meg szadizni ne most kezdjetek el, de szexelni azt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!