Más is volt így? A 15. dik hétben vagyok, a babával minden rendben, a mérleg viszont azt mutatja, h -2 kg
Mondok cifrábbat:
Szerdán töltöttem a 32.hetet es a vedonom 4 különböző merlegen mert le. Mindegyik ugyanazt mutatta: 8 kilót fogytam egy hónap alatt.
Ezutan irany az orvosom, ahol uh ezerrel, a lányommal minden oké. Egészséges, mérete, súlya korához kepest tokeletes.
Masodik gyerkőc, akivel eddig -4 kilót sikerult "felszednem". Arrol nem beszelve, hogy első lányommal 33 kilót hozzam. Igy van mibol táplálkoznia Ketteskenek.
Semmivel sem eszem tobbet, se kevesebbet. Sot, máshogy sem, mint Egyeskevel.
Túlsúly esetén gyakori a fogyás.
Nagy hízás annál szokott előfordulni, aki nagyon vékony, vagy nagy mértékű fogyása volt a terhességet megelőző években.
A normál testalkatnál 10-12 kg a teljes súlygyarapodás, a túlysúlyosoknál pedig gyakran fogyás történik.
A súlygyarapodás pedig ugye nem mindegy, hogy a "hasi" régiónak szól (tehát magzat, magzatvíz, méhlepény, méh, stb), vagy egyszerű testzsír. Ideális esetben a testzsírtöbbletnek nem kellene 1-2 kg-nál többnek lennie terhesség alatt.
Emiatt rettentő félrevezető a "hízás" szó használata terhesség esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!