Ismerős másnak is ez a probléma?
Terhesség alatti fogfájás, éjjel arra ébredsz hogy majd szétesik az arcod a fájdalomtól, éhes vagy, álmos vagy nyűgös vagy, a gyógyszer amit vehetsz be vagy nincs otthon vagy nem használ...?
Ki mivel üti el így az idejé, amíg hat a gyógyszer?
Ne írjátok a fogorvost mert éjjel 3 kor nincs az a doki, aki felkel egy fog miatt :)
Ha ez a probléma nem egyszeri, hanem már többször megismétlődött, akkor nem értem, hogy miért hivatlkozol arra, hogy éjjel 3-kor nincs fogdoki.
Napközben nem tudsz elmenni?
Vagy szerinted csak akkor látja a doki, hogy van rossz fogad, amikor éppen neked fáj?
Jajj de buta vagy!
Mégis mit csinálj vele?
Elmész fogorvoshoz, és megmondod neki, hogy abba a fogadba éjjelente beleáll a fájdalom. Na bumm! Hitted volna?
Én elkezdtem szedni a kálciumot,és egyáltalán nem fáj a fogam és az ínyem sem vérzik. :)
Egyébként igen, simán felkelek megenni egy lekváros kenyeret hajnali 2-kor :D
35 hkm
köszönöm az 1-2 lenéző választ!
Mint már mondtam,nem fájt előtte éjjel 3 kor keltem fel arra hogy borzalmasan fáj az egyik fogam! És ilyenkor mi mást lehet tenni mint gyógyszert venni be rá és várni....ezt tettem én is és e közben írtam ki a kérdést hisz hajnal 3 kor egy doki sem fogad! egyébként már kihúzták...szóval nem kerülöm a fogorvost!
csak gondoltam más is volt már olyan helyzetben hogy felébred a fájdalomra és épp nem tudja abban a pillanatban kihúzatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!