Intim tejsavas öblögetőt (irrigátort-Femifit Lacto) lehet-e használni?
Én úgy tudom, terheség alatt nem ajánlatos irrigálni. Amúgy is bőveb ilyenkor a folyás, kimos mindent, hiszen kifelé tart.
Én is irrigáltam a terhességem előtt viszonylag rendszeresen, de amióta tudok a babáról, abbahagytam. Kibírom. :-)
19h
És azt nem tudjátok, hogy miért?
Elég régóta küzdök már a folyton felboruló ph-mmal, és a kúpos, élőtejsavbaktériumos kezeléseket csak úgy tudtam kiküszöbölni ha rendszeresen irrigáltam. Most észrevettem magamon, hogy ismét nincs rendben valami. :S És megváltozott ph-val a fertőzésveszély is igencsak megnő.
Mi baja lehet a babának a hüvelyöblítéstől? Zárt méhszájjal nem juthat be, nem?
Nem akartam december végéig várni vele, de megkérdezem majd akkor mindenképp a dokim.
"Értsd meg" h azt kérdeztem, tudjátok-e, hogy mi az oka. Nem akarok candidát meg clamydiát, és a többi fincsi kis nyavaját amit akkor kapok el amikor nincs védekezőképessége a hüvelyemnek! Megértem ha kultimálod őket, én NEM! Sajnálom ha ez szúrja a szemed! Nem tudom, te szenvedtél-e ebben, de engem 15 évesen már mészájsebbel kezeltek, pont a xar ph-m miatt. Ugyanis ha nem jó a hüvely védőképessége akkor SOKKAL DE SOKKAL nagyobb eséllyel kapom el ezeket.
Már az előttem válaszolók leírták, hogy nem szabad irrigálni én sem tudom, hogy miért, csak eszembe jutott valami. Nem mondta még a dokid terhesség előtt, hogy a Gynevac injekció segíthet a problémádban. azt nem tudom, hogy terhesség alatt be lehet e adni, szerintem nem, de utána mindenképpen kérdezz rá. Én kb 6-7 évvel ezelőttig 2 hetente mentem nőgyógyászhoz, naponta irrigáltam, semmi nem segített. Mindent elkaptam Utána mondta valaki, hogy ez egy nagyon jó nőgyógyászati immunerősítő, sőt még a teherbeesést is segíti. 2 évente kell beadni (6 szuri, hetente vagy 10 naponta egy). Én a terhesség előtt is beadattam, és szerencsére a 32 hét alatt még semmi gondom nem volt. Itt egy link róla: [link]
Bocsi, tudom, hogy nem erre voltál kíváncsi, de ha terhesség alatt nem is, utána érdemes beadatni. Nekem nagyon megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!