Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meddig lehet használni irrigát...

Meddig lehet használni irrigátort? Fertőzésemre ajánlották, de meddig lehet ezt? Ha minden héten egyszer használom? Van aki folyamatosan használja, vagy csak addig, míg rendbe nem jön?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a Colpo Celanert használom, havonta egyszer, a mentruációm után, valamint antibiotikumos kezelés alatt/után ennél gyakrabban is.
2010. okt. 5. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Folyamatosan semmiképp ne használd!Szerintem max.heti 1x.

De nekem azt mondta a nőgyógyász,hogy nem jó ezekt használni,mert csak legyengíted a hüvelyflórát és könnyebben kapsz el fertőzéseket.

2010. okt. 5. 13:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Én pedig ma voltam, hogy megnézze, hogy használt e a múlthéten elhasznált kúp, de nem,így újabb 10 kúpot kaptam és akkor mondta, hogy mivel ilyen sűrűn előjön, sőt el sem múlik, ezért alkalmazzak hüvelyöblítést hetente egyszer, és minden aktus után. Na de azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ha elmúlt a fertőzés utána is használjam heti egyszer, vagy akkor csak aktus után kell?
2010. okt. 5. 14:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és 2 hónap alatt ez a 3. fertőzésem, úgyhogy nem hiszem, hogy ennél sűrűbben már eltudnám kapni, ezért is ajánlotta a doki a hüvelyöblítést.
2010. okt. 5. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Igen,ameddig nem gyógyulsz meg addig használd.

De egyébként a doki is feltud írni neked ilyet.Gyógyszertárba keverik ki és szerintem jobb és még olcsóbb is.

2010. okt. 5. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!