Miért érzem nehéznek a hasam 17 hetes terhesen?
Hát mert már valóban nehezebb, meg kell szokni. Már ilyen korán is változik a súlypont, nekem is nehezebb már fordulni, felkelni, pedig én is csak 20 hetes vagyok.
És mi lesz később.
A keményedés az, amikor az egész hasad, 17 hetesen majdnem a köldöködig bekeményedik. Nekem főleg háton szokott lenne, nem tanácsos sokáig úgy feküdni. Olyankor olyan mintha egy kemény kézilabda emelkedne ki a hasadból.
Ha sok ilyet érzel, emeld a magnéziumodat.
Ha csak nehéznek érzed a hasad, hát szokj hozzá, gondolom lesz ez még rosszabb is:)
Nekem már a csizma felvétele is máshogy működik, mert nem tudom úgy felhúzni a lábam, mint régen:)
Ja és még annyi, hogy én 16-20 hét között éreztem intenzívebb keményedéseket, húzódásokat, feszüléseket, és nagyon éreztem a hasamon a gravitációt.
Az egy intenzív időszak, akkor emelkedik ki a méh ( a dokim szerint, mert izgultam egy kicsit és elmentem dokihoz), többször lehet hasi diszkomfort érzet ezen időszakban.
És valóban most nagyot nőtt a hasam és 5 napja sokkal jobb lett. Vannak intenzívebb növekedési ugrások, amit te is megérzel:)
Boldog babavárást!
Én elég korán elkezdtem szedni mert sokat keményedtem.
Szerintem kezdd el, mert az bizony nem árthat. Főleg ha van ez a hasi diszkomfort érzet.
Nekem sokat kellett szednem az elmúlt hetekben pont a panaszok miatt.
Magnézimot feltétlenül szedni kell az segítségedre lesz. Egyre nehezebben fogod érezni magad.
Boldog Babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!