Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érzem nehéznek a hasam...

Miért érzem nehéznek a hasam 17 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Foleg ha felállok egy székrol, vagy reggel az ágybol, de leulésnél is olyan nehéznek érzem alul. Ez keményedés? éjjel is ha alszom fordul meg egyik oldalrol a másikra, akkor is nehéznek érzem. 2. baba
2013. dec. 18. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát mert már valóban nehezebb, meg kell szokni. Már ilyen korán is változik a súlypont, nekem is nehezebb már fordulni, felkelni, pedig én is csak 20 hetes vagyok.

És mi lesz később.

A keményedés az, amikor az egész hasad, 17 hetesen majdnem a köldöködig bekeményedik. Nekem főleg háton szokott lenne, nem tanácsos sokáig úgy feküdni. Olyankor olyan mintha egy kemény kézilabda emelkedne ki a hasadból.

Ha sok ilyet érzel, emeld a magnéziumodat.

Ha csak nehéznek érzed a hasad, hát szokj hozzá, gondolom lesz ez még rosszabb is:)

Nekem már a csizma felvétele is máshogy működik, mert nem tudom úgy felhúzni a lábam, mint régen:)

2013. dec. 18. 10:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a választ. A magnéziumot mikortol kell vagy érdemes szedni? Nekem még nem emlitette a doki.
2013. dec. 18. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja és még annyi, hogy én 16-20 hét között éreztem intenzívebb keményedéseket, húzódásokat, feszüléseket, és nagyon éreztem a hasamon a gravitációt.

Az egy intenzív időszak, akkor emelkedik ki a méh ( a dokim szerint, mert izgultam egy kicsit és elmentem dokihoz), többször lehet hasi diszkomfort érzet ezen időszakban.

És valóban most nagyot nőtt a hasam és 5 napja sokkal jobb lett. Vannak intenzívebb növekedési ugrások, amit te is megérzel:)

Boldog babavárást!

2013. dec. 18. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Én elég korán elkezdtem szedni mert sokat keményedtem.

Szerintem kezdd el, mert az bizony nem árthat. Főleg ha van ez a hasi diszkomfort érzet.

Nekem sokat kellett szednem az elmúlt hetekben pont a panaszok miatt.

2013. dec. 18. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Magnézimot feltétlenül szedni kell az segítségedre lesz. Egyre nehezebben fogod érezni magad.

Boldog Babavárást! :)

2013. dec. 18. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!