Hogyan válasszak kismama nadrágot? A régi méretem alapján?
Én egy számmal nagyobbat vettem, hogy ha hízok beleférjel. Ja és sztreccs anyagú legyen, az sokat enged. Én fari párti vagyok. Csak azt vettem.
39+2km
Kb a 16. héten éreztem én is úgy, hogy muszáj vennem legalább egy kismama-nadrágot. Hízásra hajlamos vagyok ugyan, mégsem híztam fenékre-combra, csak a pocakom nő. Ezért ugyanolyan méretet vettem, mint amit a terhességem előtt hordtam. Próbáltam nagyobbat is, de az egyszerűen lecsúszott rólam. Vigyázz, nehogy te is így járj! A kismamanadrágon nincs öv, hogy rajtad tartsa.
Pocakbetétje van rugalmas anyagból, felül gumírozással, ami jóval nagyobb pocakra is jó lesz majd. A gumit állíthatom, most még szorosabbra vettem, de később teljesen kiengedem majd.
Szia!
Én kínaiban 4000.- körül láttam.
Turikban is van.
És vatera, Teszvesz -nagyon jót vettem használtan, jobb, mint a 8ezres kismama boltban vásárolt!
Szerintem is kell eggyel nagyobb méret a biztonság kedvéért :)
Boldog babavárást!
először én kb annyi idős terhesen, mint Te egyszerűen gumis derekú nadrágot vettem...hát kicsit muris volt, mert csak melegítőben hordtam eddig ilyet, de én sem tudtam, hogy milyet vegyek. Aztán éreztem, hogy 1 számmal azért nagyobb kell, mert a csípő is szélesedik, és az nem jó, ha a has alján szorít a gatya. Ezért túrtam egy-két nadrágot, ami 1 számmal nagyobb, mint az eddigiek. Aztán elvittem egy varrónőhöz, aki elöl kivette a derék részt olyan félkör alakban, szteccs anyagot varrt bele betétként, így jó lesz a végéig is. Ez így gatyánként nem került többe 3.000 Ft-nál.
Szerintem megérte.
(28 hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!