Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan válasszak kismama...

Hogyan válasszak kismama nadrágot? A régi méretem alapján?

Figyelt kérdés
16 hetes vagyok,már nem kényelmes a farmerem,begombolni sem bírom. Nem vagyok hízásra hajlamos,ugyanannyi kiló vagyok most,mint teherbeesés előtt. Már szükségem lenne legalább egy kismama nadrágra,de mekkorát válasszak? Nem szeretném pár hónap múlva kihízni. Mit tanácsoltok?
2009. nov. 25. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egy számmal nagyobbat vettem, hogy ha hízok beleférjel. Ja és sztreccs anyagú legyen, az sokat enged. Én fari párti vagyok. Csak azt vettem.

39+2km

2009. nov. 25. 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam, olyanokat, amik 1-2 számmal nagyobbak nálam. Mindet magamra alakíttatom, egyelőre még csak az egyiket. Bajban vagyok, mert 7 kilót fogytam. Szerintem menj el, és próbáld fel ha van rá lehetőséged. Én nem bízom a neten rendelhetőkben, mert egy kínai xl-es az megfelel egy m-es európainak.
2009. nov. 25. 13:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Tegnap próbáltam néhányat. Egyenlőre a legkisebb méret kell. De elég húzós az áruk,mi van ha kihízom egy hónap múlva? Az eggyel nagyobb meg úgy állt rajtam,mint tehénen a gatya. Azért szeretnék aránylag csinosan öltözni..
2009. nov. 25. 13:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
egy számmal szerintem szinte biztos, hogy nagyobb leszel a terhesség végére és amúgy is rossz, ha valahol szorít. Így én azt tanácsolom, hogy egyel nagyobbat vegyél.
2009. nov. 25. 13:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kb a 16. héten éreztem én is úgy, hogy muszáj vennem legalább egy kismama-nadrágot. Hízásra hajlamos vagyok ugyan, mégsem híztam fenékre-combra, csak a pocakom nő. Ezért ugyanolyan méretet vettem, mint amit a terhességem előtt hordtam. Próbáltam nagyobbat is, de az egyszerűen lecsúszott rólam. Vigyázz, nehogy te is így járj! A kismamanadrágon nincs öv, hogy rajtad tartsa.

Pocakbetétje van rugalmas anyagból, felül gumírozással, ami jóval nagyobb pocakra is jó lesz majd. A gumit állíthatom, most még szorosabbra vettem, de később teljesen kiengedem majd.

2009. nov. 25. 13:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nézz szét wa kínai boltokban! Arra a maximum fél évre, amíg meg nem szülsz, onnan is lehet öltözni, annyi idő alatt nem nyűvöd el.
2009. nov. 25. 13:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kínaiban 4000.- körül láttam.

Turikban is van.

És vatera, Teszvesz -nagyon jót vettem használtan, jobb, mint a 8ezres kismama boltban vásárolt!

Szerintem is kell eggyel nagyobb méret a biztonság kedvéért :)

Boldog babavárást!

2009. nov. 25. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
2009. nov. 25. 17:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tanácsokat! És sima kínai boltokban is lehet kapni?
2009. nov. 25. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:

először én kb annyi idős terhesen, mint Te egyszerűen gumis derekú nadrágot vettem...hát kicsit muris volt, mert csak melegítőben hordtam eddig ilyet, de én sem tudtam, hogy milyet vegyek. Aztán éreztem, hogy 1 számmal azért nagyobb kell, mert a csípő is szélesedik, és az nem jó, ha a has alján szorít a gatya. Ezért túrtam egy-két nadrágot, ami 1 számmal nagyobb, mint az eddigiek. Aztán elvittem egy varrónőhöz, aki elöl kivette a derék részt olyan félkör alakban, szteccs anyagot varrt bele betétként, így jó lesz a végéig is. Ez így gatyánként nem került többe 3.000 Ft-nál.

Szerintem megérte.

(28 hetes mami)

2009. nov. 25. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!