Hogyan válasszak nadrágot?
Figyelt kérdés
PL a derék bőségnél az a jó ha kicsit laza és kel hozzá öv vagy ha pont olyan hogy még öv sem kel hozzá. 173cm és 55kg vagyok akkor milyen méret a jó rám? 30-as vagy a 32es és a W meg az L mit jelent a nadrágoknál?.2011. márc. 27. 15:36
1/3 anonim válasza:
Méretet inkább próbálj fel, így nem lehet megmondani, mert márkánként eltérő lehet a számozás.
A W jelentése waist, tehát csípő. Az L jelentése length, azaz hosszúság, a nadrágszár hosszúságára utal.
2/3 anonim válasza:
en 162 vagyok es 55kg es nekem 29 kell vagy28
3/3 anonim válasza:
Nekem ugyanazok a méreteim mint neked és általában 29-es gatyát szoktam venni :D De ez tényleg minden márkánál eltérő. Akkor jó rád ha deréknél pont passzol és nem kell hozzá öv mert később még úgyis nyúlni fog és úgy nagy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!