Az utolso hetek milyen érzés? Rosz vagy jo?
Figyelt kérdés
2008. júl. 14. 00:09
1/4 anonim 

válasza:

én 38 hetesen szültem de már nem volt olyan kellemes az alvás. amúgy elég tűrhető. nekem vizesedett a lában már akkor egy hete és nekem még az is zavaró volt.
2/4 anonim 

válasza:

Nekem az utolso hetem ,és már türelmetlen vagyok,hogy velem legyen a baba és,hogy tulegyek a szülésen.Amugy fizikálisan ki lehet birni nekem is vizesedik a lábam az ujjaim és fáj a hátam meg már nagyon lent van a buksija és feszit de én sokat pihenek és kiülök a kertbe.Tudom ,hogy az utolso napjaim mielött anya leszek és lesz egy lányom .Én azt javaslom használd ki az utolso heted is nekem aránylag kelemesen telik csak ne legyen 40 fok mert az nagyon megvisel.39 hetes kismama
3/4 anonim 

válasza:

Én 39hetem kezdem.Elég nehéz,igen föleg a meleget elviselni.Amugy talán minden oké.Én is nagyon türelmetlen vagyok,számolom a napokat mert nagyon várom a pici lányom:)
4/4 anonim 

válasza:

Én az utolsó 3-4 hétben éreztem a legjobban magam. Igaz a reggeli rókázás még a szülés napján is volt, de kevésbé voltam rosszul, mint addig. Nem esett le állandóan a cukrom és a vérnyomásom, nem szédelegtem. A nyelőcsövem is kevésbé éget, mint addig. Igaz többször jártam pisilni, és dagadt a bokám, de mindent megtudtam csinálni a háztartásban segítség nélkül.
3 hetes baba anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!