23 hetes korig 13 kilót hízni nagyon soknak számít?
Nos, ezek nem éppen low carb és zsírszegény kaják, viszont ha tényleg ilyen kis mennyiségeket eszel ezekből...nos én tuti nem híznék ennyitől.
Próbáld kicsit megváltoztatni az étekéseidet, ne legyen az, hogy csak bekapsz pár falatot, és nem eszek sokáig.
Keveset egyél, de napjában többször.
Lassan felszívódó szénhidrátokat vegyél magadhoz, tehát kerüld a fehér lisztet, cukrot, stb...
Inkább teljes kirörlésű kenyeret egyél, lassan szívódik fel, nem dobja meg az inzulint, cukrot. Krumplit inkább csak ebédre, a reggelid tényleg csak lassú szénhidrátból álljon. Vacsira is ehetsz lassút, vagy akár ki is válthatod egy jó salival, esetleg hozzá egy vékony szelet TK kenyér. Egyél több rostot, az segíti az emésztést.
Ha nem áll meg a hízás, érdemes lenne egy diatetikust felkeresni, mert ez így nem egészséges.
Én a 32. hétig híztam 4,5 kilót - ebből 2,2 a pici. Amit leírtál az alapján szerintem nagyon sok szénhidrátot eszel: pogácsa, brassóiban krumpli, este kenyér, nápolyi. Sehol nem említed a gyümölcsöket, zöldségeket, fehérjét is alig.
Mindenképpen rendszeresen kellene étkezded, naponta 5 alkalommal és keveset. Ne hagyd ki a reggelit, mert éhezteted a szervezeted. Végigolvastam amit írtál, tk. estétől egészen másnap 11 óráig nem ettél semmit! A szénhidrátról nem foglak lebeszélni, de a pogácsa az konkrétan az! Enned kellene gyümölcsöt, zöldséget: almát, sárgarépát, tököt sütni - narancsra, citromra, banánra nem biztatlak. Keresni olyan ételket, amiket szeretsz és amiben sok a tápanyag és kevés a kalória pl: székelykáposzta.
Értem! köszönöm a tanácsokat!
Gyümölcsöt is szoktam, de nem mindennapos. általában mandarint és banánt eszem.
Brassói mellé nem ettem krumplit, bár este bepótoltam :/
Ma vacsira sertéspörkölt lesz főtt tésztával.
Egyébként az elmúlt időszakban ettem szendvicset, abba viszont paprikát, salátát és paradicsomot tettem többet! 1 kis szelet felvágottal, egy kis sajttal.
Nem ettem este sokat...fél tányér után úgy éreztem hogy majd kidurranok.
Szendvicset általában kiflivel vagy zsemlével eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!