Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat mozog a baba, de mi...

Sokat mozog a baba, de mi számít soknak?

Figyelt kérdés
35 hkm vagyok , ez az első terhességem és nem tudom mi számít soknak a magzatmozgással kapcsolatban. Nálatok mennyi az a sok ??? Éjjel-nappal?
2013. jún. 11. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, kinek mi a sok. Magunkból kiindulva én azért merem mondani, hogy igen aktív, sokat mozgó babánk van, mert szinte "éjjel-nappal" mozog, mozgolódik vagy rugdal. Persze vannak nyugis órák, de van olyan, hogy reggel beindul, és tényleg elég rövid időkre pihen meg. Ilyenkor őszintén csodálom, hogy egy ilyen pici babában hogy lehet annyi szufla, hogy a napot kis szünetekkel (átlag 30 perc pihenő, de max. 1 óra) ugyan, de átmozogja.

30 hkm

2013. jún. 11. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:
igen nekem is így van mint az előzőnek, az én gyerekem is rengeteget mozog , de én tudom ha egész nap nyomja mocorog rúgdal akkor éjszaka alszunk...:-) ha nappal nyugis éjszaka tuti a hólyagommal játszik. Egyik ismerősőm mondta ha már kellemetlenné válik és inkább ijesztő vergődése van akkor van gáz.
2013. jún. 12. 08:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez jó! Mi számít vergődésnek?
2013. jún. 19. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!