+11 kg a 30. héten. Mi a véleményetek, soknak számít?
Mire számítsak a végére?
Figyelt kérdés
Tudom mindenkinél más, de azért kíváncsi vagyok másnál hogy volt!
2013. máj. 2. 10:57
1/9 anonim válasza:
Én a 30. hétig kb. semmit nem híztam, azóta viszont akármit is csinálok heti 1 kg feljön. Pedig cukrosként napi 180 grammos szénhidrát-diétán vagyok, tehát zabálni lehetőségem sincs. Első babával is az utolsó 2 hónapban jött fel szinte az összes plusz súly.
39+6 hkm
2013. máj. 2. 11:05
2/9 anonim válasza:
szia, szerintem nem olyan sok. a fiammal ezen a héten már rajtam 12 kg volt. ( igaz a végére 18 lett belőle) . Most 35 hetes múltam, és 8 kg plusz van rajtam . De ez alkat függő. Barátnőm eddig 4 kg hízott és 33 hetes .
2013. máj. 2. 11:06
3/9 anonim válasza:
Szia
Én is hasonló súlygyarapodással voltam a 30. héten, örültem is, hogy nem több, az orvos szerint viszont sok volt. Visszafogtam a kajálást, próbáltam mozogni (már amennyit a növekvő bálnaalkatom engedett), aztán bejött ez a jóidő, és elkezdtem nagyon durván vizesedni... :/ A 38. héten járok, és több, mint 17 kilót híztam, tehát kb. 8 hét alatt jött rám 6-8 kiló. Én már beletörődtem, ezzel nem tudok mit kezdeni, nem én tehetek róla, de nagyon vizesedek. Ha tudod, polcold a lábad, az talán segít.
2013. máj. 2. 11:07
4/9 anonim válasza:
Szerintem, teljesen jó vagy. :) Én 24 hetes vagyok, plusz 4,5-5 kg-val. A családban sokan a 30. hét környékén már bőven +15-20 között mozogtak, szóval tényleg jó a súlyod, teljesen ideális, tökéletes, akárhogyan is nézzük. :)
Egyébként csak kíváncsiságból kérdezném, ha nem baj... Mozogsz is mellé, vagy ilyen szerencsésen alakult?
2013. máj. 2. 11:08
5/9 A kérdező kommentje:
:) Én soknak találom, mert a 23. hétig 3kg-nál jártam csak. Sokat nem mozgok, heti kétszer járok kismamatornára, sétálni szoktam, de már nem jó, mert nagyon feszül a pocim olyankor és fájnak a lábaim, hamar elfáradok.. :( Nem is diétázok, de nasi nagyon nincs és próbálok egészséges ételeket enni.. Tartok még ettől a 2 hónaptól :(
2013. máj. 2. 11:15
6/9 anonim válasza:
Én 36 hetes vagyok és eddig 7 kiló jött fel. Szerencsére! Próbálj meg több lédús gyümölcsöt enni!Ha pedig vizesednél a spárga kiváló vizhajtó hatással rendelkezik! (Tudom nemtartozik mindenki kedvence közé, de ilyen esetben jó)
2013. máj. 2. 11:21
7/9 anonim válasza:
Nekem is az elején csak havi 1 kiló jött fel, aztán az ötödik hónapban hirtelen megugrott és a hetedik hónapra már plusz 20 kiló volt rajtam, pedig ugyanúgy ettem mint amikor csak havi 1 jött fel. Mostmár csak 2 hét van a szülésig, a mérleg nem mutat többet, viszont láthatóan karcsúsodok, mennek át a kilók a gyerekre:) Idáig mindenki ki volt akadva, h mekkora hasam van, most meg kapom a bókokat, hogy milyen csini kismama vagyok, mert a hasamon kívül már máshol nem látszódik hízás. Ja és cukros se lettem, csíkjaim se lettek, pedig állandóan péksütiket kívánok. Szóval szerintem abszolút egyénfüggő és genetikai a dolog. Majd kíváncsi leszek szüléskor mennyi megy le, de nem vagyok kétségbe esve, nem úgy tűnik,mintha ez tartós dolog lenne.
2013. máj. 2. 12:51
8/9 anonim válasza:
Szerintem nálam is ennyi lesz ilyen idősen,én úgy gondolom ez teljesen normális.A 25.hét vége felé járok,eddig 9kiló jött rám,anya azt mondta számoljak még kb havi 2kilót így a végére,nagggyon jó lenne 15-nél megállni.:-)
Persze a hízás kérdése is mindenkinél más,alkati,genetikai kérdés is,számít a kezdősúly is.
2013. máj. 2. 13:47
9/9 anonim válasza:
Én is pont 11kg-nál jártam a 30.héten.A végére 19kg lett belőle:) De én 51kg/170cm-ről kezdtem a terhességem.Ez is számit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!