Olyan kismamák irjanak akik tudják már a baba nemét! Kívánosak vagytok? Van-e rosszullét? Stb . mit éreztek?
Soha nem hánytam,néha émelyegtem csak.A mellem rettenetesen megduzzadt és annyira fájt,hogy nem lehetett hozzá érni.Az elején csak a sósat és a savanyut kívántam,most a vége felé inkább az édeset enném.Kisfiut várok :)
33hkm
első terhességem: Kislány, első 4 hónap minden napos hányás, semmit nem kívántam, továábbi 5 hónap gyomorégés.
Második terhességem: Kislány, max. 3 hét hányinger, semmi gyomorégés, csokit enném ha tehetném éjjel nappal!
:)
Az együttlétet én sem kívánom. Melleim nekem is borzasztó nagyok már pedig 23 hetes vagyok, de már a 105/D-s meltartóból fele kilóg :(
Ne haragudj, hogy a kérésed ellenére írok. Csak annyit szerettem volna, hogy mintha magamat olvasnám. Hihetetlen, mennyire hasonlít a terhességünk. :)
Mi is egészséges kislányt szeretnénk. Jó vegyesek a válaszok.
Gratulálok!
11 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!