Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan kismamák irjanak akik...

Olyan kismamák irjanak akik tudják már a baba nemét! Kívánosak vagytok? Van-e rosszullét? Stb . mit éreztek?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok és kislányt szeretnénk . :) Nálam nem volt rosszullét csak gyenge émelygés. Hamar nő a hasam, és a mellem,rettenetesen kívános vagyok a leg elején popcorn utána : édesség, sütik, fanta narancs, körte minden mennyiségbe jöhet, párizsis zsemle :) a füstöltet, és a savanyút, fokhagyma illatát ki nem állhatom. A sexet nem kívánom.
2013. dec. 17. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Soha nem hánytam,néha émelyegtem csak.A mellem rettenetesen megduzzadt és annyira fájt,hogy nem lehetett hozzá érni.Az elején csak a sósat és a savanyut kívántam,most a vége felé inkább az édeset enném.Kisfiut várok :)

33hkm

2013. dec. 17. 14:04
 12/14 anonim ***** válasza:

első terhességem: Kislány, első 4 hónap minden napos hányás, semmit nem kívántam, továábbi 5 hónap gyomorégés.

Második terhességem: Kislány, max. 3 hét hányinger, semmi gyomorégés, csokit enném ha tehetném éjjel nappal!

:)

Az együttlétet én sem kívánom. Melleim nekem is borzasztó nagyok már pedig 23 hetes vagyok, de már a 105/D-s meltartóból fele kilóg :(

2013. dec. 17. 14:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy a kérésed ellenére írok. Csak annyit szerettem volna, hogy mintha magamat olvasnám. Hihetetlen, mennyire hasonlít a terhességünk. :)

Mi is egészséges kislányt szeretnénk. Jó vegyesek a válaszok.

Gratulálok!

11 h km

2013. dec. 17. 14:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát igen van ilyen is olyan is :) de amit észre vettem, hogy aki kislányt vár, az nem kívánja a sexet, a kisfiús anyukák többsége igen :) Boldog babavárást mindenkinek! :)
2013. dec. 17. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!