Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Idáig 3X2 Magne B6-ot szedtem...

Idáig 3X2 Magne B6-ot szedtem a Béres Magnéziumból mennyit szedhetek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 08:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nagyon keményedtem, így az orvosom azt mondta ha úgy érzem vegyek még be. Napi 1000mg-ot nyugodtan. Ez béresből 4 db. De ha eddig csak ennyit szedtél magneB6-ból (1db 48mg magnézium) akkor a Béresből 1 elég. Ha ennek ellenére keményedsz, vegyél be még 1-et.

Túladagolni nem lehet, max hígabb lesz a székleted. :)

Minden jót!

8 hetes kislány anyukája

2009. nov. 25. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 3*2 MagneB6-ról váltottam Béresre, és napi 2-t szedek.

Reggel Elevit, délben és este magnézium.

A védőnő azt mondta, hogy 3-at is szedhetek, a papírján pedig napi 1-et javasolnak.

2009. nov. 25. 09:25
 3/4 anonim ***** válasza:
A magnézium szájon át alig szívódik fel, méhellazításra csak intravénásan alkalmas. A B6 vitamin mozgáskoordinációs zavarokat (Parkisnson szindróma szerű tüneteket) okozhat túladagolva. A MagneB6 dózisának emelésével a probléma nem oldható meg. Méhellazításra asztma elleni gyógyszereket és nifedipint szedhetsz (a hörgő és az érfal ugyanúgy működik, mint a méhizom) (mindkettő hatásának lényege az erős méhellazítás) régebben Aspirin is javasoltak, de kiderült hogy súlyos veszélyeket hordoz terhesség alatt. A Magne B6 szájon át semmire se jó ("Placebo forte). Ha mindezt az orvosod nem tudja, keress egy másikat, míg nem késő. Orvos vagyok, jól tudom, hogy mit beszélek.A gyógyszernek semmilyen érdemleges hatása nincs, terhességen kívül sincs.
2009. dec. 2. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor miért mondják az orvosok, hogy szedjünk magnéziumot?

Mifelénk minden doki rossz ezek szerint, de indet nem tudom lecserélni az sztk-ban... :DDDD

Nem is javasolták, hanem szinte kötelező szedni, aminek én nem nagyon örülök. Az előző terhességemkor nem szedtem semmit, mégis egészséges, nagy babám lett, problémamentes terhesség után.

2009. dec. 8. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!