Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20-25 hetes terhesen kb....

20-25 hetes terhesen kb. mekkora hasatok van, volt? Mennyire kezdett el ekkorra látszani? Akinek van, volt 10-15 kiló feleslege azon mikor kezdett el látszani a baba a hájas pocakon?

Figyelt kérdés
Érdekelne mikortól fog majd elvileg látszani a hasamon h terhes vagyok. Már most van egy kis pocakom, még nem vagyok terhes. Tervezzük már az esküvőt is és érdekelne ha 20-25 hét között lenne, akkor látszana e már? Vagy egy sima teltebb nőkre való ruha eltakarna mindent? Esetleg pocak fotót tudtok linkelni? Megköszönném!

2013. dec. 16. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
rajtam is van lb 15-20kg felesleg de én a széles csipőjű combos alkat vagyok nagy cicivel. hasam az lapos volt. 20hetesen viszont mar olyan pocim volt pont mint a 9esnek mindjar keresek kb 25hetes képet.
2013. dec. 17. 13:05
 12/14 anonim ***** válasza:

hát csak ezt tudom adni ez 11.én készült akkor voltam 26hetes egy két napos. most 27kereken.

[link]

2013. dec. 17. 13:11
 13/14 anonim ***** válasza:
ja amugy a menyasszonyi ruhak elég sok mindent eltakarnak. az enyém princess vonalu volt de ha terhes lettem volna nem latszodott vona. kb 25hetes már azért igen. de a fazon sokat szamit. van ami pont kiemeli.
2013. dec. 17. 13:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Gratulálok a pocakosoknak és annak is aki már babázik.

Nekem most van kb akkora hasam mint a 9. nek 20 hetesen talán picit kisebb és nem olyan szép gömbölyű, mert van derékban egy nadrág vonal, tudjátok ahol bevágja a hájat a gatyó :)

Reggel csináltam egy fotót a hasamról, ha sikerül felvarázsolnom a netre, akkor megmutatom.

2013. dec. 20. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!