20-25 hetes terhesen kb. mekkora hasatok van, volt? Mennyire kezdett el ekkorra látszani? Akinek van, volt 10-15 kiló feleslege azon mikor kezdett el látszani a baba a hájas pocakon?
szia! küldök egy 25 hetes képemet
addig 8 kg-ot híztam!
a védőnöm azt mondta ez nem baj mert amúgy is vékony vagyok!
1. köszi a választ. Akkor a meglévő pocakod tovább gömbölyödött. Igazából nem zavar ha pocakos leszek az esküvőn, csak érdekelt, kb. mekkora lehet majd akkorra.
2. köszi a képet. Nagyon csinos kis pocakod van, volt. Nekem ennél kicsit kisebb a mostani hasam, de az nem ilyen szép egybefüggő, hanem 2 részes hájas pocak.
No én ilyen csinos pocakos kismama azt hiszem nem leszek :)
Várom a további válaszokat is!
20 hetesen ilyen pocakom van, ha bövebb pulovert veszek fel nemigen látszodik, mondjuk rajtam jocskán van sulyfelesleg :) ...és fél kg minuszban voltam.
rajtam nem volt súlyfelesleg mikor terhes lettem, de 24 hetesen kb 8 kg plussz volt rajtam. 14 hetesen már észre vették idegenek, hogy terhes vagyok, pedig akkor 3 kg volt rajtam. a pocakom 24 hetesen ilyen volt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!