Nem terveztünk babát, de a reggeli tesztem pozitív! (? )
Védekeztünk gumival minden alkalommal. Fogalmam sincs, hogy hogyan lettem terhes. Na szóval a helyzet, az hogy a párommal beszélgettünk két hónapja, hogy még nem vagyunk felkészülve egy picire. Nem anyagi okok végett, és nem is azért, mert rossz lenne a kapcsolatunk. Májusban házasodtunk össze, 24 évesek vagyunk. Kisebb-nagyobb szülői segítséggel van egy családi házunk, ahol lenne hely a picinek is.
Mivel két hetet késett a mensim ma és tegnap is teszteztem. Mind a kettő pozitív lett:) Hogy mondjam meg, hogy terhes lettem? A párom az a fajta ember, akinek a fejébe nem lehet belátni. Néha olyasminek örül aminek nem kéne, aztán fordítva, valamikor dühös lesz. Amúgy mostanában van elég baja, mert nagyon úgy tűnik, hogy a szülei elválnak:( Ezért a munkahelyén se tud 100%-n dolgozni. Szóval igazán nem tudom:( Hogy mondjam meg neki? Milyen körítéssel?
18-as vagyok !
Én köszönöm szépen :) Ne félj neki elmondani. Minden rendben lesz :) Ha igazán szeretitek egymást, akkor elfogadjátok a helyzet.
Nektek is Boldog Babavárást és Jó egészséget !
Mondjuk más helyzet kicsit mert mi 1,5évig probalkoztunk és mikor sikerült együtt teszteltünk de sajnos nem maradt meg. azutan hosszas beszélgetések hogy lehet nem kéne eröltetni akkor varjunk még egy évet a következö probalkozassal stb... 2honap mulva éreztem valami nem stimmel. nem késett még de azért csinaltam egy tesztet. pozitiv lett.. megijjedtem,sirtam hogy hogy mondhatnam el neki. 4napig titkoltam előtte arra gondoltam majd ha lesz szivhangja akkor mondom meg... de nem birtam titkolozni elötte akarmennyi gondunk is volt akkor ugydöntöttem a "jóban roszban" pont erre vonatkozik. igy mire hazaért föztem a kedvencét,kérdezgettem milyen napja volt, hát mért is ne a lehető legrosszabb. de aztan csak elmondtam. ugy mondtam neki hogy
szivem tudom hogy sok gondunk van most és megbeszéltük várunk még a gyerek témával. de azthiszem valaki döntött helyettünk. ugy néz ki babát várunk.
hát a hideg meleg végigfutott az arcán hogy most mi lesz.. azt is elmondtam neki hogy mar 4napja tudom és nem mertem elmondani. erre ő is a joban roszban érvvel jött és hogy hogy gondoltam hogy egyedül cipelem a lelki terhet.. persze örült neki de nagyon aggodott értem/értünk. ma napig van bennünk félelem de mikor az uhn látta a kislányát könnyes szemmel tátott szájjal büszkén csak annyit mondott "milyen kis eleven". nagyon varjuk bar őt pont nem terveztük de nallunk egyértelmü volt hogy megtartjuk.
27hkm
Reggel megcsináltam az ételt. Én hamarabb keltem, nagyon izgatott voltam, ezért kipirosodott az arcom. Amikor kijött a "jó szagokra" megkérdezte, hogy miért vagyok ilyen piros. Én erre azt mondtam van egy hírem. Ilyenkor szokása megkérdezni, hogy jó vagy rossz a hír. Nem válaszoltam, hanem elő kaptam egy csinosabb dobozkát, amibe a tesztet raktam. Kinyitotta és meglepettségében megkérdezte,hogy ez mi. Én meg azt mondtam neki, hogy nem tudom hogyan,de terhes vagyok. Egy percig le volt fagyva, majd elsírta magát. Nagyon megörült, felkapott, megpörgetett a levegőben, aztán egymást ölelgettük majdnem két órán át:) Nagyon cuki volt:) A haveroknak és a nagyszülőknek is elújságolta.
Úgyhogy szuper boldogak vagyunk!:)
Köszönöm a tanácsokat és mindent nektek! Nem igazán értem, hogy miért féltem annyira.
Mindenkinek türelmes babavárást és jó babázást, valamint gyereknevelést és kiegyensúlyozott kapcsolatot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!