Nem terveztünk babát, de a reggeli tesztem pozitív! (? )
Védekeztünk gumival minden alkalommal. Fogalmam sincs, hogy hogyan lettem terhes. Na szóval a helyzet, az hogy a párommal beszélgettünk két hónapja, hogy még nem vagyunk felkészülve egy picire. Nem anyagi okok végett, és nem is azért, mert rossz lenne a kapcsolatunk. Májusban házasodtunk össze, 24 évesek vagyunk. Kisebb-nagyobb szülői segítséggel van egy családi házunk, ahol lenne hely a picinek is.
Mivel két hetet késett a mensim ma és tegnap is teszteztem. Mind a kettő pozitív lett:) Hogy mondjam meg, hogy terhes lettem? A párom az a fajta ember, akinek a fejébe nem lehet belátni. Néha olyasminek örül aminek nem kéne, aztán fordítva, valamikor dühös lesz. Amúgy mostanában van elég baja, mert nagyon úgy tűnik, hogy a szülei elválnak:( Ezért a munkahelyén se tud 100%-n dolgozni. Szóval igazán nem tudom:( Hogy mondjam meg neki? Milyen körítéssel?
mi se terveztük a babát, mi is védekeztünk (pharmatex) és megfogant a pici! ráadásul mi tök fasírtba voltunk, már úgy a szakítás szélén... az én pasim is mufurc.
de mi 30-on túl vagyunk, nekem egyértelmű volt hogy megtartom (pedig nincsenek szüleim, segítségem, ha egyedül vagyok!) szóval megcsináltam a tesztet, és megmondtam neki, hogy terhes vagyok. nagyon megdöbbent, de azt mondta, természetesen a gyerekének meg kell születnie. a kezdeti idegenkedés és borulátás után napról napra jobban várta hogy megszülessen a kicsi, és amikor 22 hetesen a hasamra raktam a kezét (ami amúgy elég korán elég látványosra gömbölyödött ám!) szóval 22. héten a baba jól megrugdosta apája kezét, na onnantól kezdve aztán még inkább lelkesedett, és amikor a baba felsírt (apás szülés volt) akkor a könnyei kicsordultak. most szerelmének hívja a kisfiunkat, és olyan de olyan jó apa, hogy szinte már inkább "anya" :) annyira boldogok vagyunk, a kapcsolatunk is sokkal-sokkal jobb, átértékelődött, tiszteljük és megbecsüljük egymást, a közös szerelmünkért - ami a gyerek amúgy :) - szóval a gyerekért élünk-halunk.
NEM KELL CIFRÁZNI, mond meg, hogy baba lesz és megtartod. Fel fog nőni a párod is a feladathoz. huszonnégy évesen teljesen idális szülők lesztek. a gyereknek meg nem pénzre van szüksége, hanem szeretetre és törődésre. mindig fog alakulni, úgy fog alakulni, hogy a gyerek érdekeit tartjátok szem előtt, így nem fog hiányt szenvedni a kicsi semmiben. a gyerek mondjuk sok-sok lemondás, de ezért a célért lemondani dolgokról annyira boldogságos!
arra gondolj, hogy a világon a legeslegboldogabbak lesztek, ha megszületik a belőletek lett új élet! :)
biztos,h ne várj karácsonyig..Mondjuk azt sem értem,hha a férjed és késett két hetet,hhogy nem tud róla?
Mi sem tervezetten vállaltunk gyereket,de a párom már 2 nap késés után tudott róla,h "gáz"lehet...Lett is gyerek,de én ahogy teszteltem rögtön hívtam és mondtam neki,h üljön le,mert olyat mondok,h tuti le fog tőle...
Az én párom is olyan mint a tiéd, egyszerűen nem lehet az ő fejébe se bele látni. Ugyan mi még nem vagyunk házasok de 5 éve boldog párkapcsolatban élünk. Egy picit fiatalabb vagyok mint ti, mi sem terveztük a babát. A párom csak 5 év múlva szeretett volna. De, együtt csináltuk meg a tesztet. Pozitív lett. Először mindketten lefagytunk, de rá két napra már elfogadtuk a helyzetet a párom iszonyatosan boldog volt, nem is ismertem rá. Ő még jobban is várja mint én.
Tehát, szerintem mond meg neki egyenesen, nyíltan, hogy baba lesz.
10 hkm
Köszi, hogy írtál! Ez megnyugtató!
Amúgy nagyon sok boldogságot nektek és sok egészséget! És a legfontosabb jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!