ANYUKÁK! Jók ezek a terhességi méretek?
Ma voltam nőgyógyásznál 2pozitiv teszt után,6hetes vagyok én ugy számoltam.A leletemre az van irva: Ut. üregében 37,8x37mm-es ép petezsák,szikhólyag 3,3mm CRL: 10,7mm
Embrió sejthető,szivmüködés még nem látható.Korai graviditás.Az orvos megmutatta hol lesz majd a baba de nem értem h a CRL-nél h van meg a méret ha még embriót sem lát?És ezek a méretek jók??
szia ne aggodj. a crl az mar az ülőmagassága,de még nem latta a szivét verni. ezért irhat csak annyit hogy embrio sejthető. 6hetesen még nem mindig van szivhang. lehet ha holnap mennél ugyanezt mérné csak lenne szivhang. ilyenkor egy nap is sokat szamit. amugy nekem a szikholyagot nem is mérte meg anno. és nekem 7+2n volt szivhangja.
most 27hetes szoval ne aggodj. Mihejt lesz szivhang akkor mar bizonyitott terhesség áll a papiron. nem korai. Mikor kell visszamenned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!