Szerintetek nagy vagy kicsi hasam lesz?
Sziasztok!
Tudom, hogy ez sok dologtól függ (magzatvíz, baba helyezkedése, stb.), de az alkattól is.
170 cm vagyok, 56 kg, eléggé feszes, izmos, kockás a hasam, illetve van derekam, de nem túl széles a csípőm.
Van esélyem arra, hogy kicsi pocakom legyen? Persze tudom, nem ezen múlik, és túlélem bármilyen is legyen, de örülnék ha minél kevésbé lennék csíkos, nem repedne meg nagyon a bőröm.
Ha azt akarod,h ne repedjen használj rá stria elleni krémet.Ill. testápolóval is kenegesd,mert ha csak várod,h ne repedjen és reménykedsz, akkor megvan az esély rá.
Én most várom a 3.babámat , de még 1 csíkom sincs,de krémeztem is mindig kezdetektől fogva, már akár 8-10 hetes kortól,mert ha már elkezd repedni a bőr és akkor kezded el kenegetni, akkor már késő.
Ez kiszámíthatatlan. Mármint, hogy csíkosodni fogsz-e. Az valószínű, hogy nem lesz nagy hasad.
A tesó, igaz alacsonyabb mint Te, az arányokat nézve hasonló alkatúak vagytok. Világ életében sportolt, kocás hasizom, meg minden. 16 kilót hízott és a szülés előtt 1 héttel hirtelen nagyot nőtt a hasa és úgy kirepedt a bőre, hogy vérzett. Én ilyet még életemben nem láttam! A szülés után lement róla minden plusz kiló, és drága kezelések árán a striák is enyhültek, de a hasán még így is sok bőr maradt, őt nagyon zavarja, bár szerintem még fürdőruhában sem feltűnő, csak közelről szemlélve lehet látni.
Én nem voltam soha életemben különösebben sovány, de túlsúlyos sem. A terhességemet 56 kg-mal kezdtem 128centihez. 28 kilót híztam, a hasam akkora volt, hogy azt hitték ikrek lesznek. Pedig nem. Egy darab csíkom nem lett. Szépen vissza is fogytam, bár a hasam sajnos hájasabb maradt, mint terhesség előtt volt.
Édesanyánk egyik terhességével sem lett csíkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!